Simpel digitalisering af dine nye og gamle omklædningsskabe
Hjem Nyheder Simpel digitalisering af dine nye og gamle omklædningsskabe

Simpel digitalisering af dine nye og gamle omklædningsskabe

Af Redaktionen

Sono leverer løsninger til digital aflåsning af dine enheder.

Du får fuld kontrol over dine aktiver, og vi garanterer fuld gennemsigtighed i priserne – du betaler én fast pris pr. lås eller køber låsen og vi sørger for resten.

Med Sono Ambitlocker Lifetime yder vi 10 års garanti. Du skal ikke bekymre dig om skift af batteri, service, ombytning og lignende – det er alt sammen en del af servicen.

I samarbejde med DTU har Ambitlocker udviklet en digital hængelås, som kan fjernstyres via internettet (IoT), og betjenes med simple trykknapper uden brug af nøgler, nøglekort eller smartphone. Sono kan derfor digitalisere analoge skabe, udstyrsrum og omklædningsrum, samtidig med at systemet fjerner bøvl med nøgler, låsesmede og administration.

Sono gør op med den gamle analoge måde at drive, servicere og administrere aflåste enheder på. De gør det muligt at have det fulde overblik og muligheden for at tilgå alle aflåste enheder, døgnet rundt, uden at man skal have fat i service teknikere eller låsesmede. Det er en ny præventiv måde at sikre sig mod tyveri af sine ejendele, uden at man behøver involvere eksterne selskaber – systemet tager sig af det hele.

Attraktiv etableringspris – monteres direkte på dine nuværende skabe, opbevaringsrum eller lignende

Lave driftsomkostninger – ingen løbende udskiftning af nøgler og cylindre, ingen administrative omkostninger

Bedre kapacitets udnyttelse – optimering af belægningsgrad af skabe med realtids overblik

Ingen administration af skabe – udlån af skabe foregår selvbetjent og koder udleveres automatisk

Bedre brugeroplevelse – bruger vælger selv skab, slipper for nøgle og betjener lås hurtigt og diskret

Hurtig support – ingen ventetid på tekniker. Administrator hjælper bruger ved at koble op til låsen

Et bæredygtigt valg

Låsen er designet, så hovedparten af de komponenter der er brugt i låsen kan genanvendes i nye låse, og da Ambitlocker indsamler udtjente låse vurderes det, at op imod 70% af delene fra udtjente låse vil kunne genanvendes direkte i nye låse uden yderligere forarbejdning.

Sono er medlem af Elretur og lever op til kravene for Producentansvaret.

Simpel digitalisering af dine nye og gamle omklædningsskabe

Sono Danmark introducerer nyt innovativt låsesystem

Det fulde overblik

Via Ambitlocker’s digitale hængelås har man, som administrator, det fulde overblik over, hvem der har adgang til låsen, og hvem der reelt set benytter sig af låsen og de aflåste skabe og rum. Derudover har administrator altid et realtidsoverblik over de aflåste enheder uden, at man skal allokere mandskab til at tjekke op på, om låsen er i brug og om skabet er ledigt.

Lavt energi forbrug

Ambitlocker låsene kommunikerer via LoRa, som er en trådløs teknologi. Teknologien kræver ikke særlig meget strøm, og den kan række over meget lange afstande. Lora netværket er et netværk, som allerede er fuldt implementeret i Danmark, ligesom et helt normalt mobilt netværk, men når Ambitlocker opsætter låse på en lokation, opsætter de samtidig en gateway med et 4G SIM kort i. På den måde undgår de at skulle koble sig op på eksisterende netværk samtidig med, at de sikrer en optimal dækning, hvor der ellers ikke er adgang til fast internetforbindelse. Det er via denne gateway låsene kommunikerer med Ambitlocker’s online administrationsmodul.

Frigiv ressourcer

“Ved at vælge Sono som sparringspartner frigives mange ressourcer ved den rette løsning og øger helt fundamentalt virksomhedens produktivitet, da ressourcerne kan benyttes på andet og mere relevant arbejde. Det optimerer produktiviteten og omsætningen både internt i kroner og øre, men også eksternt i forhold til at virksomheden bringer øget værdi for deres kunder, via det optimerede ressourcebrug.

Helt lavpraktisk opsætter Ambitlocker en QR-kode ved siden af skabene eller rummene. Via den QR-kode booker medarbejderen eller skoleeleven et skab i den periode personen skal bruge skabet, når perioden ophører, omstiller låsen automatisk sig selv og frigiver sig til en ny medarbejder eller elev, som automatisk vil få en ny kode, når skabet bliver booket igen.

I administrationsmodulet oprettes udvalgte administratorer i systemet, som døgnet rundt har et overblik over, hvilke låse der er i brug, og hvem der sidst har åbnet dem. Administratorerne kan altid ændre koder på låsene, hvis der bliver ansat nye medarbejdere, eller hvis nogle medarbejdere kun skal have adgang til specifikke aflåste rum eller skabe. Da alle brugere bliver registreret i systemet, har administratoren direkte kontakt til den enkelte bruger, og kan via systemet udsende nye koder til både lås og bruger.”

Siger Kenny Hodel fra Sono Danmark.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>