Slå græsset fra din ferie
Hjem Efter Arbejde Slå græsset fra din ferie

Slå græsset fra din ferie

Af Redaktionen

Skal du også snart på sommerferie? Slip for at komme hjem til en græsplæne, der ligner en hippie efter en uge på Woodstock, og bliv i stedet mødt af en velplejet, velgødet plæne.

Slå græsset fra din ferie 2Er der noget bedre end at komme hjem fra ferie, stille kufferten og skynde sig ud i skuret og finde græsslåmaskinen frem? Næh, ikke rigtigt, vel? Du kan helt sikkert finde vigtigere ting at bruge din tid på, end at gå svedende frem og tilbage over din plæne for at slå græsset, inden du skal tilbage på arbejdet.

Derfor bør du unde dig selv komforten ved den prisvindende iMow robotplæneklipper, der automatisk slår din græsplæne, præcis som du vil have det, mens du er på ferie.

Tyverisikret og app-styret

iMow Robotplæneklipperen kan indstilles, så den kun kan tændes, hvis du indtaster en personlig PIN-kode. Hvis du vælger én af vores C-modeller (C’et står for ’communication’), der indeholder en GPS-enhed, får du tilsendt en meddelelse på e-mail og SMS i tilfælde af tyveri.

Ved hjælp af den gratis iMow robotplæneklipper-app, der fås til iOS, Android og Windows, kan du lokalisere din maskine med din smartphone eller tablet.

Med app’en er det ikke kun iMow, der kan kommunikere med dig. Du kan også indstille klippeskemaet, afbryde græsslåninger eller starte nye.

Så lige meget om du er på ferie, på arbejde eller daser i hængekøjen, er din græsplæne blevet til én bekymring mindre. Når vi taler om hængekøjer: iMow Robotplæneklipperen arbejder på et lydniveau mellem 62 og 63 dB. Det svarer til lyden fra en rolig samtale, så du kan snildt tage en lur i hængekøjen uden at blive forstyrret af andet end en monoton, søvndyssende summen.

Helt af sig selv. Helt automatisk

Når den er programmeret plejer iMow græsset automatisk. Du behøver helt bogstaveligt talt ikke at røre en finger. Den begynder selv at slå græsset, og den finder selv tilbage til sin laderstation, når den er færdig, hvis batteriet er ved at løbe tør eller hvis det begynder at regne.

Men det er ikke alt: Det afklippede græs skærer den op i helt små, fine dele, som fordeles på plænen og virker som en naturlig, biologisk gødning.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>