Smarte IP kameraer til dine behov
Hjem NYE PRODUKTER Smarte IP kameraer til våre behov

Smarte IP kameraer til våre behov

Af Redaktionen

Hvad er et IP kamera, og hvorfor skal jeg vælge det?

Et IP kamera er et digitalt overvågningskamera, der modtager og sender data via dit trådløse netværk.

Smarte IP kameraer til dine behovDerfor behøver du kun en telefon, tablet eller pc for at kunne styre det, og du har mulighed for at se optagelserne på afstand via en app – live eller på et senere tidspunkt. Her skal du blot være opmærksom på at mange modeller kræver et Micro SD-kort til lagring af optagelserne. En af de store fordele er, at mange IP kameraer optager i højere opløsning end analoge kameraer – helt op til Full HD.

Trådløst Wi-Fi IP kamera eller Power over Ethernet (PoE) overvågningskamera?

Den største forskel på et Wi-Fi kamera og et PoE kamera er, at førstnævnte er helt ledningsfrit, mens et PoE overvågningskamera overfører både strøm og data via et netværkskabel, dvs. et LAN-kabel. Hvis du foretrækker at have et helt trådløst Wi-Fi IP kamera, skal du dog være opmærksom på at skifte batteri, før det løber tør for strøm. Du skal desuden være opmærksom på kameraets aktivitet, da strømforbruget eksempelvis kan afhænge af antallet af registrerede bevægelser og dermed antal optagelser per dag.

Skal dit IP kamera hænge ude eller inde?

Udendørs IP kameraer kan fint bruges inde, men indendørs overvågningskameraer tåler ikke altid den fugt og det vejr, de kan blive udsat for udendørs. Du bør derfor være opmærksom på produktets IP-klassificering, som er et udtryk for, hvor høj grad af beskyttelse et produkt har mod indtrængning af eksempelvis vand. Her betyder IP65, at produktet er beskyttet mod vandstråler, IP66 at det er beskyttet mod kraftige vandstråler, mens IP67 betyder, at produktet er beskyttet mod kortvarig nedsænkning i vand.

Køb dine IP kameraer hos Av-Cables.dk

Er du interesseret i overvågningskameraer med infrarødt lys eller med klimasensor? Hos Av-Cables.dk har de et bredt udvalg af overvågningskameraer, der blandt andet også indbefatter Smart Home IP kameraer, som kan stemmestyres og indgå som en del af dit teknologisk intelligente hjem. De forhandler kameraer fra anerkendte producenter som fx Denver, TP-Link og Nedis. Derudover har de prisgaranti på alle deres varer, så du er sikret den bedst mulige pris på dit overvågningskamera.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>