Sony BRAVIA XR A90J: Verdens første tv med kognitiv intelligens bliver snart tilgængeligt
Hjem Nye Produkter Sony BRAVIA XR A90J: Verdens første tv med kognitiv intelligens bliver snart tilgængeligt

Sony BRAVIA XR A90J: Verdens første tv med kognitiv intelligens bliver snart tilgængeligt

Af Redaktionen

Sonys nyeste 4K HDR OLED-tv bliver snart tilgængeligt. A90J kommer med den revolutionære Cognitive Processor XR™, der sikrer høj kontrast, ekstrem lysstyrke og ren sort.

Sony BRAVIA XR A90J: Verdens første tv med kognitiv intelligens bliver snart tilgængeligt

Sony har i dag annonceret, at det innovative BRAVIA XR MASTER Series A90JK 4K HDR OLED-tv snart bliver tilgængeligt i Danmark.

A90J er BRAVIA XR-seriens flagskibsmodel og er verdens første tv med kognitiv intelligens. Tv’et benytter helt nye metoder, der imiterer menneskets hjerne for at give en seeroplevelse, som aldrig er set før.

Når vi får øje på en genstand, fokuserer vi ubevidst på bestemte punkter. Med Cognitive Processer XR™, der er drevet af kognitiv intelligens, deles skærmen i talrige zoner og registrerer, hvor fokuspunkterne i billederne er. Hvor konventionel AI udelukkende registrerer og analyserer billedelementer som farver, kontraster og detaljer, kan den nye Cognitive Processer XR krydsanalysere og optimere hundredetusindevis af elementer samtidig – præcis ligesom hjernen gør det. Herved justeres elementerne i sammenhæng med hinanden for det bedste resultat, hvor alt i billedet er synkroniseret og naturtro – noget, som ikke kan opnås med konventionel AI.

Cognitive Processor XR analyserer ligeledes, hvor lydpositionen er i signalet. Det betyder, at lyden og billedet harmonerer perfekt. Samtidig opskalerer Cognitive Processor XR al lyd til 3D-surroundsound, som giver en realistisk oplevelse med et fordybende lydbillede. Processoren analyserer, lærer og forstår en hidtil uset mængde data og optimerer intelligent hver pixel, billede og scene, hvilket giver det mest naturtro billede nogensinde fra et Sony-tv.

Brugere af BRAVIA XR Master Series A90J 4K HDR OLED-tv’er kan desuden se frem til den eksklusive BRAVIA CORE-tjeneste, som kommer forudinstalleret på alle nye BRAVIA XR-modeller. Med BRAVIA CORE kan man streame en række af både de nyeste, men også klassiske, Sony Picture Entertainment-titler, herunder et stort antal titler i IMAX Enhanced-formatet. BRAVIA CORE er den første tjeneste med Pure Stream™-teknologien, der med streaming op til 80Mbps sikrer en kvalitet tæt på UHD-BD.

Pris og tilgængelighed

BRAVIA XR MASTER Series A90J 4K HDR OLED-tv bliver tilgængelige i butikkerne snart i 65” og 55” til følgende vejledende udsalgspriser:

  • A90J 55” (XR-55A90J): 21.999 kr.
  • A90J 65” (XR-55A90J): 26.999 kr.

A90J 83” (XR-83A90J) bliver tilgængeligt senere i år til en vejledende udsalgspris på 59.999 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>