Sony lancerer WF-1000XM3 med industriledende støjreducering

Ingen støj, ledning eller bekymringer- Sony udvider i dag den anmelderroste 1000X-serie med tilføjelsen af WF-1000XM3, der er Sonys seneste skud på stammen af ægte trådløse in-ear hovedtelefoner.

Sonys industriledende støjreducering er blevet forbedret med den nye HD Noise Cancelling Processor QN1e-chip og Dual Noise Sensor-teknologi, der leverer exceptionel støjreducering, så du kun hører musikken og intet andet. 

 • Nyd kvalitetslyd, som du kender det fra 1000X-serien, med Sonys nyeste trådløse in-ear hovedtelefoner
 • Oplev et nyt niveau af stilhed med Dual Noise Sensor-teknologi og HD Noise Cancelling Processor QN1e
 • Trådløst design, stabil forbindelse og komfortabel pasform giver fuld frihed under afspilning
 • Lang batterilevetid og Quick Charge-funktion vil revolutionere din daglige transport til og fra arbejde
 • Lyt på dine betingelser med Adaptive Sound Control, stemmeassistent og touch-sensorer, der kan indstilles efter dine behov

  Næste niveau af stilhed

  Sony lancerer WF-1000XM3 med industriledende støjreducering 1De nye WF-1000XM3 in-ear hovedtelefoner har Dual Noise Sensor-teknologi, der sammen med den nyudviklede HD Noise Cancelling Processor QN1e fanger og fjerner støj, så du kan fokusere på musikken. Takket være Dual Noise Sensor-teknologien, én freamadrettet mikrofon og én bagudrettet mikrofon på hovedtelefonen, er det muligt at opfange flere lyde omkring dig. Når lydene er opfanget, begynder den dedikerede HD Noise Cancelling-processor, QN1e, sit arbejde. Processoren skaber nemlig en spejlvendt lydbølge for at kompensere for den generende baggrundsstøj. Men processoren fjerner ikke blot støj på alle frekvenser: Den bruger også mindre strøm. Alt lige fra støj i flykabinen til byens larm bliver kraftigt reduceret af hovedtelefonerne, så musikken kommer i fokus.

  Fantastisk lyd

  1000X-serien er karakteriseret ved, at du kan nyde lyd i høj kvalitet. Det er naturligvis også tilfældet med WF-1000XM3 in-ear hovedtelefonerne, hvor du kan lytte til musikken, som kunstneren havde tiltænkt det. Den nye HD Noise Cancelling-processor, QN1e, sikrer nemlig en fantastisk lydkvalitet takket være 24-bit lydsignalbehandling og en chip med DAC og forstærkerfunktion. Med Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) bliver komprimerede digitale musikfiler, som f.eks. MP3-formatet, opskaleret for at komme tættere på den samme lydkvalitet som High-Resolution Audio. Fordyb dig derfor i lyd af højeste kvalitet, uanset om du lytter til musik eller ser de nyeste film på farten – og gør det kedelige pendlerliv til en sjov og afslappende flugt fra larmen omkring dig.

  Ægte trådløs, ægte frihed

  Det ægte trådløse design af WF-1000XM3 in-ear hovedtelefonerne giver dig mulighed for at bevæge dig frit uden at blive viklet ind i ledninger. WF-1000XM3 in-ear hovedtelefonerne er små og lette og alligevel med plads til den nyudviklede BLUETOOTH-chip. Den sikrer simultan transmission af BLUETOOTH-signalet, så både den højre og venstre hovedtelefon modtager lyden på samme tid, i modsætning til den traditionelle BLUETOOTH-transmission, hvor lyden bliver videresendt fra venstre til højre hovedtelefon. Sammen med en optimeret antennestruktur giver dette en meget stabil forbindelse, så intet kommer mellem dig og musikken. Desuden betyder forbedringerne i latenstiden, at du kan fordybe dig i de nyeste film på en tilsluttet enhed.

  WF-1000XM3 er designet til at give øget komfort og stabilitet i øret. Den ergonomiske struktur holder hovedtelefonerne på plads med tre kontaktpunkter i øret. Ydermere har de en overflade i højfriktionsgummi, der giver endnu bedre støtte. Med fire forskellige størrelser af hybride-ørepuder og tre størrelser af Triple Comfort-ørepuder, kan alle finde den rette størrelse.

  Smart og nem

  HD Noise Cancelling-processoren, QN1e, har et lavt strømforbrug, der øger batterilevetiden og afspilningstiden markant. Du kan lytte i op til 24 timer med støjreducering slået til takket være det medfølgende etui, der også fungerer som oplader og giver et ekstra skud strøm på farten. Hovedtelefonerne har endda en Quick Charge-funktion, der giver 90 minutters batterilevetid på kun 10 minutters opladning.

  For enkel betejning kan du bruge Quick Attention-funktionen til at kommunikere uden at fjerne dine hovedtelefoner. Placer blot din finger på touch-panelet på den venstre hovedtelefon for at sænke lydstyrken, så du f.eks. kan høre meddelelser eller bestille en drink. Med touch-sensorerne, der kan indstilles som du ønsker det, kan du nemt afspille, sætte på pause, springe sange over eller aktivere din taleassistent med enkle tryk. Desuden sætter Wearing Detection-funktion automatisk musikken på pause, hvis du fjerner en af hovedtelefonerne fra dit øre, og fortsætter afspilningen, når du sætter den i igen – på den måde misser du aldrig en strofe i sangen.

  WF-1000XM3 er optimeret til Google Assistant, så du kan styre dem med din stemme. Hovedtelefonerne er også kompatible med Sony | Headphones Connect-appen, hvor du kan lave forskellige indstillinger af lyd, støjreducering, touch-sensorerne og meget mere.

  Pris og tilgængelighed

  Den nye WF-1000XM3-model vil få en vejledende udsalgspris på cirka 2.000 DKK og er tilgængelig fra midten af august.