Sony lancerer Xperia 1 II – den nye flagskibsmobil med 5G

Xperia 1 II har fokus på hastighed.

Sony lancerer Xperia 1 II - den nye flagskibsmobil med 5G 1Det er verdens første smartphone med op til 20fps AF/AE-sporing (autofokus og automatisk eksponering) og sammen med 5G-forbindelse, er det en komplet smartphone med underholdning i højsædet.

 • Kamera med tre objektiver, der benytter den markedsledende Sony Alpha-teknologi samt ZEISS-optik kalibreret specifikt til Xperia med 3D iToF.
 • Markedsledende autofokusteknologi, der muliggør op til 20 fps serieoptagelse og AF/AE-beregninger op til 60 gange/sek. samt Eye AF i realtid til både mennesker og dyr
 • Cinematography Pro (“powered by CineAlta”), der kan optage i flere forskellige billedhastigheder og tilbyder flere manuelle indstillingsmuligheder, såsom touch-autofokus og brugerdefineret hvidbalance.
 • 6,5’’ 4K HDR OLED-skærm i 21:9 CinemaWide-format, der sammen med Creator-tilstand (“powered by CineAlta”) giver en hidtil uset farvenøjagtighed
 • Dolby Atmos®-filmlyd, som er finjusteret i samarbejde med Sony Pictures Entertainment og giver en flerdimensionel surround-lydoplevelse.
 • Audiokvalitet finjusteret i samarbejde med Sony Music Entertainment, for at sikre at lydkvaliteten bliver, som artisten havde tiltænkt det.
 • Indbyggede fronthøjttalere, 360 Reality Audiosamt hardware-dekodning, der optimerer lydkvaliteten.
 • Næste generations 5G-forbindelse og Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform, samt højkapacitetsbatteri på 4000mAh med trådløs opladning, der alt sammen sikrer optimal hastighed og performance.

Sony har i dag styrket Xperia-serien med sin første 5G-model i serien – Xperia 1 II. Xperia 1 II er udviklet med fokus på hastighed, så du kan nyde indhold gennem de bedste teknologier fra Sonys portefølje:

 • Kamera med op til 20 fps, serieoptagelse og AF/AE-beregninger op til 60 gange/sek. – inspireret fra Sonys Alpha-kameraer.
 • Creator-tilstand og cinematisk optagelsesfunktion gennem Cinematography Pro – fra Sonys professionelle division.
 • X1TM-teknologi til mobiler – fra BRAVIA® tv.

”Sony har med sin brede portefølje skabt sig en unik position inden for 5G. Xperia med 5G kommer til at tage din mobiloplevelse til et nyt niveau.”, udtaler Mitsuya Kishida, President of Sony Mobile Communications.

Forevig betydningsfulde situationer med lynhurtig optagelse

Det nye kamera med tre objektiver er udviklet med Sony Alphas markedsledende AF-teknologi og understøttes med den avancerede teknologi fra ZEISS-optikken, der er kalibreret specifikt til Xperia 1 II. ZEISS T*-belægningen reducerer refleksioner og giver til en fantastisk gengivelse og kontrast.

Xperia 1 II udnytter teknologierne, der er udviklet til AlphaTM-kameraerne med udskiftelige objektiver og tilbyder kontinuerlig AF, som foretager AF/AE-beregninger3 60 gange/sek.

Dette muliggør verdens første kontinuerlige AF/AE-sporing til højhastighedsoptagelse med op til 20 fsp, som er ideel til optagelse af motiver i bevægelse, såsom børn, dyr eller til sport. Dermed forbliver motiver i fokus med stor præcision.

Eye-AF i realtid holder fokus på motivets øjne, og sikrer fantastiske portrætter. Funktionen duer nu både til mennesker og dyr.

Xperia 1 II’s hurtige fokus i virker også i situationer med svagt lysindfald, og sikrer billeder i høj kvalitet, takket være fire teknologier der samarbejder: Dual Photo Diode-billedsensoren, et autofokussystem der dækker op mod 70 procent af billedesensoren, 3D iToF-sensoren og en ny stor 1/1,7” Exmor RS™-mobilsensor, der er 1,5x mere sensitiv end den forrige model, hvilket giver hurtigere og mere præcis AF i lav belysning.

Det alsidige kamera har hele tre objektiver med brændvidder på henholdsvis 16mm, 24mm og 70mm. Brugerpladen i det nye Photography Pro ligner den, som ses hos Alpha-kameraerne og tilbyder manuel indstilling af ISO-værdien, lukketid mv.

Imaging Edge for Mobile forbinder Xperia 1 II til Sonys Alpha-kameraer og lader dig blandt andet bruge din telefon til at fjernstyre farvesammensætning, fokus og ISO. Det betyder også, at brugere kan overføre billeder fra et Alpha-kamera til Xperia 1 II for at gennemgå farver og nuancer med professionel nøjagtighed.

Styrk dine filmoptagelser med Cinematography Pro, der nu understøtter 2K 120fps 10 bit HDR-optagelse med høj billedfrekvens og Cinematic 21:9 4K HDR-optagelse på henholdsvis 24/25/30/60fps

Med touch-AF, afmålte indstillinger for eksponering, niveaumåler og forbedret hvidbalance-indstillinger har brugeren desuden flere manuelle indstillingsmuligheder.

Xperia 1 II kommer også med Sonys unikke og intelligente vindfilter-teknologi, som reducerer støj og vindinterferens og sikrer klar audiooptagelse.

Smart og kraftfuld

Xperia 1 II kommer med et højkapacitetsbatteri på hele 4000mAh. Batteriet har lynopladning, som lader op til 50% på blot 30 minutter14, samt hurtig trådløs opladning. Sony udvikler fortsat deres batterier for at øge batteriets levetid, bl.a. ved hjælp af det AI-drevne ’Battery Care’, der tilpasser sig din personlige rutine.

Fordyb dig i underholdning

Uanset om du skal lytte til musik eller se film, er Xperia 1 II finjusteret og indstillet til at give en perfekt underholdningsoplevelse. Teknologien, der reducerer bevægelsessløring, svarer til en 90Hz-skærm og reducerer billedforsinkelser for at opnå en klarere billedkvalitet. Med Dolby Atmos®-lyd, der er udviklet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment, opnås en flerdimensionel surround-lydoplevelse.

Ved at trække på Sonys ekspertise inden for både lydhardware og musikunderholdning, er Xperia 1 II lavet til at levere en autentisk lydoplevelse, som er finjusteret i samarbejde med Sony Music Entertainment.

Lytteoplevelsen bliver endda taget til et helt nyt niveau med verdens første smartphone, der har indbygget 360 Reality Audio hardware-dekodning. Dette forbedrer lydkvaliteten, når du lytter til musik gennem tjenesten TIDAL.

Musik i høj lydkvalitet kan nydes gennem Xperia 1 II’s fronthøjttalere eller i kombination med hovedtelefoner via 3,5mm jackstik eller trådløst. En kraftig finjustering af lyden har reduceret krydstale ned til 20 dB, hvilket er mere end 90% lavere end i USB-C hovedtelefoner.

Udover understøttelsen af High-Resolution Audio og High-Resolution Wireless Audio, tilbyder Xperia 1 II også DSEE Ultimate. Denne nye teknologi bruger kunstig intelligens til automatisk at forbedre lydfrekvensens bithastighed i realtid, hvilket løfter hvert musiknummer til tæt på højopløsningslyd. Det virker uanset om dine høretelefoner er trådløse eller kablet, og om din musik er gemt på telefonen eller streames.

Gaming på farten

Nyd et uforstyrret syn, når du gamer på Xperia 1 II’s store 21:9-skærm. Kombinationen af 21:9-formatet og understøttelsen af PlayStation®4’s DUALSHOCK®418 trådløse controller, gør gaming på farten endnu sjovere. Desuden kan du nu nyde en optimeret Call of Duty®: Mobile gaming-oplevelse, der er et resultat af samarbejdet med Qualcomm® Snapdragon Elite GamingTM.

Game Enhancer-funktionen, der blev lanceret med Xperia 1, er blevet forbedret med flere funktioner på Xperia 1 II. Bl.a. understøttes Competition Set, der prioriterer gaming først, så intet forstyrrer dig, mens du spiller – hvilket er velegnet til E-sports kampe. Ydermere er touch-responstiden blevet forbedret i forhold til Xperia 1 – alt sammen for at give den ultimative mobile gaming-oplevelse.

Få mest ud af 5G

Xperia 1 II blev bygget med fokus på hastighed og er skabt med en professionel arbejdsgang i tankerne. Ved at drage fordel af Sub-6 GHz-netværket, kan Xperia 1 II tilbyde kompromisløs adgang til indhold i højeste kvalitet.

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform og Snapdragon X55 5G Modem-RF-system giver dig mulighed for at spille, opleve, multitaske og forbinde som aldrig før. Dette er muligt med 5G-hastigheder og en forbedret ydelse med 25% hurtigere processor og grafikkort end på den tidligere model.

Xperia 1 II er IP65/IP68 vandafvisende og kommer med Corning® Gorilla® Glass 6 på begge sider, for den bedste beskyttelse og et elegant design.

Pris og tilgængelighed

Xperia 1 II bliver tilgængelig med AndroidTM 10 i farverne sort og lilla fra juni 2020. Pris vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.