Sony udvider serien af professionelle BRAVIA 4K-skærme
Hjem Nye Produkter Sony udvider serien af professionelle BRAVIA 4K-skærme

Sony udvider serien af professionelle BRAVIA 4K-skærme

Af Redaktionen

Sony har netop lanceret en udvidelse til den professionelle BRAVIA 4K-skærmserie med den nye EZ20L-skærmserie.

Tilføjelsen af den nye skærmserie fuldender porteføljen af skærme skabt til virksomhedsmiljøer.

Sonys professionelle BRAVIA 4K-skærme har et omfattende udvalg af muligheder, der både passer til forskellige krav og budgetter, alt imens de kommer med en række funktioner til både ekspertbrugeren, den avancerede bruger og nybegynderen.

De nye professionelle BRAVIA 4K-skærme i EZ20L-serien er ideelle til både virksomheder og butikker, takket være deres alsidige størrelser lige fra 43″ til 75″. Skærmene er skabt med fokus på høj brugervenlighed og kommer derfor med en lang række installationsmuligheder, høj billedkvalitet og fokus på bæredygtighed, hvilket desuden er kendetegnet ved alle modeller i den professionelle BRAVIA skærmserie. De nye EZ20L-modeller kommer med en række funktioner målrettet til virksomhedsmiljøer, heriblandt Pro-indstillinger, der understøtter nem opsætning og vedligeholdelse, men også funktioner som understøttelse af RS-232C, IP-standardkontrol, 16/7-betjening og lysstyrke på 350 nit, der gør det nemt at se, hvad der vises på skærmen.

Nogle af de andre nøglefunktioner som EZ20L-serien tilbyder, er, at alle modellerne kommer med Bravia Signage-appen, der gør det muligt at levere video og stillbilleder til de professionelle Bravia-skærme og administrere oplysningerne via et netværk. Derudover kommer skærmene med administrative funktioner til at deaktivere input, indbygget spejling direkte fra brugerens enhed, fleksible installationsmuligheder, en bred synsvinkel, en kraftig 4K X1-processor, samt 4K X-Reality PRO, der gør det nemt at opskalere indhold. Derudover er de nye skærme i serien fremstillet ud fra Sonys bæredygtighedsprincipper, der bl.a. indebærer genanvendte plastmaterialer, mere miljøvenlig emballage og muligheden for strømbesparende tilstand.

Sony udvider serien af professionelle BRAVIA 4K-skærme“Når vi udvikler vores professionelle BRAVIA-skærme, har vi altid fokus på vores kunder. I dette tilfælde efterspurgte vores kunder en mere tilgængelig skærm til mindre budgetter, der samtidig er optimeret til virksomheds- og butiksmiljøer,” fortæller Christopher Mullins, der er Head of B2B BRAVIA Product Marketing i Sony Europe, og fortsætter: “Tilføjelsen af den nye EZ20L-serie er afgørende for, at vi nu har et komplet udvalg af muligheder inden for BRAVIA-skærme. Skærmene understøtter virksomhedernes høje krav, når det kommer til at tilpasse til forskellige rum og udnytter kvaliteten og funktionerne, som man kender fra den professionelle BRAVIA-skærmserie.”

De seneste tilføjelser til den professionelle BRAVIA 4K HDR-skærmserie byder på følgende modeller:

  • FW-75EZ20L (75″)
  • FW-65EZ20L (65″)
  • FW-55EZ20L (55″)
  • FW-50EZ20L (50″)
  • FW-43EZ20L (43″)

Pris og tilgængelighed

  • EZ20L-serien bliver tilgængelig i størrelserne 43” og 50” fra december 2023 og i størrelserne 55”, 65” og 75” fra januar 2024. Priser bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>