Sony vinder fire priser ved TIPA Awards 2020

Sony vinder fire priser ved den prestigefulde TIPA (Technical Image Press Association) Awards 2020 og får anerkendelse for deres innovation og ydeevne inden for den digitale billedbehandlingsindustri.

Sony vinder fire priser ved TIPA Awards 2020 1Sony vinder blandt andet prisen for den bedste fotoinnovation med Real-Time Tracking-teknologien, der findes i mange af Sonys kamera-serier.

BEDSTE FOTOINNOVATION: Real-Time Tracking-teknologien

Sonys Real-Time Tracking tager autofokus-teknologi til et helt nyt niveau, når det kommer til hastighed og nøjagtighed. Så snart fotografen har angivet motivet ved hjælp af et halvt tryk på udløseren, sporer systemet motivet – uanset hvor det bevæger sig hen inden for rammen. Ved hjælp af Eye AF (til både mennesker og dyr) vil kameraet automatisk finde motivets øjne, når det befinder sig inden for rammen. Systemet bruger kunstig intelligens og benytter informationer som farve, lysstyrke, afstand og endda ansigts- og øjenmønstre, hvilket giver mulighed for lås af autofokus, så man slipper for at skifte mellem autofokus-tilstande.

BEDSTE PROFESSIONELLE FULDFORMATKAMERA: α7R IV

Sony vinder fire priser ved TIPA Awards 2020 2α7R IV har en 61,2 MP[i] fuldformat CMOS-sensor, der normalt kun ses i kameraer i mellemformat, i et kompakt hus.

Desuden understøtter kameraets pixelskift-tilstande komponering af 4 eller 16 billeder til ét højopløseligt billede i en 240 MP-filstørrelse.

Den høje billedopløsning hverken på kompromis med still- eller videobilleder, som har en optagehastighed på 10 fps (frames per sekund)[ii] og 4K-video ved fuld sensorbredde. α7R IV kommer også med Real-Time AF-Tracking[iii] og har dobbelt mediestik, der begge understøtter højhastigheds UHS-II-kort.

BEDSTE APS-C EKSPERTKAMERA: α6600

Sony vinder fire priser ved TIPA Awards 2020 3α6600 er ideel for fotografer, som ønsker et kompakt og alsidigt kamera, der giver mulighed for kreativ udfoldelse ved arbejde med både stillbilleder og videooptagelse. Kameraet har 4K-optagelse[iv] samt IBIS-billedestabilisering, der gør det optimalt, når der skal produceres indhold. Kameraet kan tage op til 11 billeder i sekundet og kommer med et stort Z-batteri, der sikrer den bedste batteritid i dens klasse[v]. Derudover kommer α6600 med den nye imponerende Sony-teknologi, Real-Time Tracking autofokus[vi], der uden problemer flytter autofokus-sporing fra motiver til ansigt og endda øjne.

BEDSTE KOMPAKTE EKSPERTKAMERA: RX100 VII

Sony vinder fire priser ved TIPA Awards 2020 4RX100 VII er tiltænkt fotografer, som ønsker et kamera med integreret objektiv i lommeformat – og samtidig tilbyder en bred vifte af billedbehandlingsmuligheder, der ligger på niveau med de professionelle kameraer. Kameraet understøtter optisk billedstabilisering og har en kontinuerlig optagelseshastighed på 20 fps[vii]. De utallige scene- og drevtilstande samt 4K-video, med mulighed for bevægelsevideo[viii] med op til 1000 fps, gør kameraet optimal til videooptagelse. Exmor R™ CMOS-sensoren og DRAM-hukommelse sikrer super hurtig udveksling af data.