Sonys 48” A9 4K HDR OLED-tv fra MASTER-serien kan forudbestilles nu

Det nye 48” A9 4K HDR OLED-tv giver en førsteklasses seeroplevelse takket være OLED-panelet med 8 millioner selvoplysende pixels kombineret med revolutionerende billed- og lydteknologier

Sonys 48” A9 4K HDR OLED-tv fra MASTER-serien kan forudbestilles nu 1Sony har netop annonceret, at det nu er muligt at forudbestille deres nyeste A9 4K HDR OLED-tv fra MASTER-serien i Danmark. Det nye A9-tv kombinerer Sonys high-end teknologier til billedbehandling og -lyd for en robust audiovisuel oplevelse i et kompakt 48” design, der passer selv ind i den mindste stue.

Billedprocessoren X1™ Ultimate analyserer præcist billeddata for at give intense OLED-kontraster med dyb sort, høj lysintensitet og realistiske billede. Tv’et kommer også med Pixel Contrast Booster, der forbedrer farver og kontraster i lyse områder, så du kan nyde de naturtro nuancer, dybden, de fine strukturer samt dybe, sorte kontraster, som kun kan opnås med OLED-teknologi. A9-serien kommer også med X-Motion Clarity™ til OLED-tv. Teknologien forbedrer bevægelser på skærmen i realtid, som gør hurtige scener lysere, klarere og mere flydende end nogensinde før.

Det nye 48” A9 4K HDR OLED-tv giver en fordybende audiovisuel oplevelse ved hjælp af Acoustic Surface Audio, der forvandler skærmen til en højttaler. En aktuator bag på skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der følger objekterne præcist på skærmen.

Tv’et kommer i et elegant design, hvor der er placeret en diskret ramme ved kanten af skærmen. Den minimalistiske ramme kan knap nok ses, hvilket giver en forbedret seeroplevelse. Den kraftfulde subwoofer er integreret bag på tv’et og skaber en mere dynamisk og dyb bas, der er perfekt til actionfilm og musik.

A9-tv’et giver seeroplevelser, som instruktøren har tiltænkt det, med Netflix Calibrated Mode, der tilbyder Netflix-indhold i høj kvalitet. Derudover kommer tv’et med IMAX Enhanced™, som bringer den fordybende underholdningsoplevelse helt ind i hjemmet med indhold optimeret til IMAX Enhanced, der sikrer farver, kontraster, klarhed og lyd i høj kvalitet.

Ambient Optimization, der er en ny teknologi, optimerer billed- og lydkvaliteten i alle omgivelser. Teknologien justerer billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses til lyset i rummet ved at øge lysstyrken i rum med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke rum. For at give den bedste lydoplevelse, registrerer teknologien også genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter.

Det nye 48” A9 4K HDR OLED-tv kommer med Android TV™ med Google Assistant[1], Google Play Store og indbygget Chromecast, der giver nem adgang til indhold, tjenester og enheder. Sonys egen brugerflade og stemmekontrol er også forbedret til daglig brug.

Med Google Assistant[2] og Amazon Alexa[3]-understøttelse kan du styre dit tv med stemmen og bede det om at gøre ting såsom; afspille videoer fra YouTube med Google Home eller skifte kanal og ændre lydstyrke med Amazon Alexa-aktiverede enheder.

Apple® AirPlay® 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder til deres tv direkte fra deres iPhone®, iPad® eller Mac®.

Apple HomeKit™-teknologien giver brugerne let og sikker kontrol over deres tv fra iPhone®, iPad® eller Mac®.

Pris og tilgængelighed

A9 4K HDR OLED-tv I 48” kan forudbestilles nu og forventes at komme til butikkerne i slutningen af august til en vejledende udsalgspris på 14.000 kr.