Sonys nye A8 4K HDR OLED-tv’er er i butikkerne nu

De nye A8 4K HDR OLED-tv’er kan nu købes i Danmark.

Sonys nye A8 4K HDR OLED-tv’er er i butikkerne nu 1Tv’erne kommer med 8 millioner selvoplysende OLED-pixels og banebrydende teknologier for en fantastisk seeroplevelse.

Fordybende seeroplevelse

A8-serien kommer med Sonys X1™ Ultimate-billedprocessor, der giver en klar og præcis billedkvalitet og en utrolig realistisk seeroplevelse. Tv’erne kommer også med Pixel Contrast Booster, som giver en hidtil uset dyb sort, autentiske farver og en bredere betragtningsvinkel. Og for første gang nogensinde i et OLED-tv, kommer A8 med Sonys X-Motion Clarity™-teknologi, der forbedrer alle bevægelser på skærmen i realtid med en utrolig opdateringsfrekvens, hvilket gør alt klarere og mere flydende, og giver f.eks. en enestående visuel sportsoplevelse.

A8 giver en fordybende audiovisuel oplevelse ved hjælp af Acoustic Surface Audio, der forvandler skærmen til en højttaler. En aktuator bag på skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der bevæger sig i billedet, så dialog og særlige effekter kan høres fra præcis det rigtige sted.

Tv’erne kommer i et elegant design, hvor der er placeret en diskret ramme ved kanten af skærmen. Den minimalistiske ramme kan knap nok ses, hvilket giver en forbedret seeroplevelse. To diskrete subwoofere er integreret bag på tv’et for at skabe en mere dynamisk og dyb bas, der er perfekt til actionfilm og musik.

De nye A8 tv’er giver seeroplevelser som instruktøren har tiltænkt det med Netflix Calibrated Mode, der tilbyder Netflix-indhold i høj kvalitet, og IMAX Enhanced™, som bringer den fordybende underholdningsoplevelse helt ind i hjemmet.

Tv’erne har desuden Ambient Optimization, som er en ny teknologi, der optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser. Teknologien justerer billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses lyset i rummet ved at øge lysstyrken i værelser med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke værelser, for at give brugeren den optimale oplevelse. Den registrerer endda genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter – på den måde får du den bedste lydoplevelse.

A8-serien kommer med Android TV™ med Google Assistant, Google Play Store og indbygget Chromecast, der giver nem adgang til indhold, tjenester og enheder. Sonys egen brugerflade og stemmekontrol er også forbedret til daglig brug.

Med Google Assistant og Amazon Alexa-understøttelse kan du styre dit tv med stemmen og bede det om at gøre ting såsom; afspille videoer fra YouTube med Google Home eller skifte kanal og ændre lydstyrke med Amazon Alexa-aktiverede enheder.

Apple® AirPlay® 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder til deres tv direkte fra deres iPhone®, iPad® eller Mac®.

Apple HomeKit™-teknologien giver brugerne let og sikker kontrol over deres tv fra iPhone®, iPad® eller Mac®.

Pris og tilgængelighed

A8 4K HDR OLED-tv’erne er tilgængelige i butikkerne nu.

  • A8 4K HDR OLED 55” (KD-55A8): 16.000 kr.
  • A8 4K HDR OLED 65” (KD-65A8): 24.000 kr.