Sonys nye XH90 4K HDR Full Array LED tv’er lander snart i butikkerne

Nyd fordybende underholdning, og vær klar til den næste generation af spilkonsoller

Sonys nye XH90 4K HDR Full Array LED tv’er lander snart i butikkerne 1Sony har annonceret, at de nye XH90 4K HDR Full Array tv’er lander i butikkerne fra slutningen af maj. De nye tv’er kombinerer det bedste fra Sonys signaturbilledkvalitet med en fantastisk lyd og høj brugervenlighed. Derudover er tv’erne et perfekt match til de kommende spillekonsoller.

XH90-serien kommer med Sonys Full-Array Local Dimming og Boosting-teknologi, der dynamisk ændrer lysniveauerne i de forskellige områder af skærmen, afhængigt af indholdet, hvilket skaber dramatiske skift i kontrast og lysstyrke. Ved nøjagtigt at afbalancere mængden af lys på tværs af skærmen, bliver mørke scener mørkere, og lyse scener bliver lysere – præcis som instruktøren har tiltænkt det.

For en virkelig fordybende oplevelse kommer tv’erne med Acoustic Multi-Audio™ (tilgængelig fra 65” og derover), der inkluderer to diskanthøjttalere på bagsiden af tv’et, som gør at lyden følger objekterne på skærmen.

Tv’et kommer desuden med X-Balanced Speaker, som er en højttalerenhed, der giver klar lyd fra et slankt og elegant design.

Til de kommende generationer af spilkonsoller understøtter XH90-serien høj billedhastighed med 120fps i 4K samt hurtig responstid via HDMI, der sikrer den maksimale ydeevne til selv den mest avancerede gamingoplevelse.

XH90 tv’erne kommer desuden med Netflix Calibrated Mode, der muliggør originalt Netflix-indhold i høj kvalitet, der er tro mod filmskaberens vision.

HX90-serien kommer med Android TV™ med Google Assistant[1], Google Play Store og indbygget Chromecast, som giver brugeren en smartere og lettere tilgang til indhold, tjenester og enheder gennem dets omfangsrige platform.

Sonys brugerflade og stemmekontrol er ligeledes forbedret. Med enheder, der er understøttet af Google Assistant[2]og Amazon Alexa[3], kan du både caste og styre videoer fra YouTube med Google Home, eller du kan skifte kanal og ændre lydstyrke ved hjælp af Amazon Alexa-understøttede enheder.

Apple® AirPlay® 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder direkte til tv’et fra iPhone®, iPad® eller Mac®. Apple HomeKit™-teknologien lader sikkert og let brugere kontrollere deres tv fra deres iPhone®, iPad® eller Mac®[4].

Pris og tilgængelighed

XH90 4K HDR Full Array tv’erne vil blive tilgængelige i butikkerne fra slutningen af maj til følgende vejledende priser:

  • -XH90 85” (KD85XH90): 27.000 kr.
  • -XH90 75” (KD75XH90): 19.000 kr.
  • -XH90 65” (KD65XH90): 14.000 kr.
  • -XH90 55” (KD55XH90): 11.000 kr.