Spectralink annoncerer, at dens nye og avancerede mobilplatform til virksomheder nu rammer markedet
Hjem Nyheder Spectralink annoncerer, at dens nye og avancerede mobilplatform til virksomheder nu rammer markedet

Spectralink annoncerer, at dens nye og avancerede mobilplatform til virksomheder nu rammer markedet

Af Redaktionen

Spectralink, en ledende aktør inden for mobilløsninger, annoncerede i dag, at Versity erhvervs-smartphone nu er på markedet.

Spectralink annoncerer, at dens nye og avancerede mobilplatform til virksomheder nu rammer markedet 2 Det længe ventede næstegenerationsprodukt kan tilbyde al den kraft, ydelse og indbygget funktionalitet, der forventes af en erhvervsløsning, med det samme elegante look og følelse, der fås fra nutidens mest populære smartphones. Versity sætter som den eneste på markedet en ny, høj kvalitetsstandard for mobilløsninger inden for erhvervssektoren med dens uovertrufne stemmekvalitet, brede applikationsintegrering, dokumenterede pålidelighed samt dens holdbare, tynde og lette design.

”Versitys erhvervsegnethed og forbrugertilpassede design er en helt unik kombination, der ikke blot imødekommer de hårdeste krav, der stilles på mange abejdspladser , men også appellerer til en bred base af brugere inden for mange forskellige erhverv.” udtaler Doug Werking, adm. direktør i Spectralink. ”Det er specielt vigtigt nu, hvor virksomheder hele tiden bestræber sig på at mobilisere deres medarbejdere og skabe strategiske forbedringer mht. kundeservice, produktivitet og driftseffektivitet samt at forbedre deres konkurrencefordele.”

Ifølge VDC Research anser 88 pct. af virksomheder mobilitet som en strategisk prioritering, og mange anfører det at være mobil som et væsentligt element i deres digitaliseringsproces. ”Vi er på vej ind i en ny æra, hvor mobilitet er i højsædet for erhvervslivet,” siger David Krebs, underdirektør, Enterprise Mobility & Connected Devices, VDC Research. ”Virksomheder er ved at gå over til mobilløsninger for at imødekomme mange forskellige nye forretningsmål, og de vil gerne have løsninger, der appellerer til deres medarbejdere og giver dem mulighed for at vide mere, gøre mere og bidrage på flere måder til virksomhedens strategiske mål og resultater.”

Versity-smartphones er lavet til erhvervssituationer og kommer med speciallavede funktioner, apps og andre værktøjer, der understøtter og forbedrer driftskritiske workflows i flere forskellige brancher, herunder sundhedssektoren, detailsektoren, produktionssektoren og hotel- og restaurationsbranchen. Versity fjerner også mange af de barrierer, der kan hæmme kommunikationen i vanskelige arbejdsmiljøer. Sammen med Versitys dual-wi-fi- og LTE-opkobling gør f.eks. de innovative stemmeoptimeringsfunktioner personalet mere forbundet og sikrer samtidig fuld dækning, så medarbejderne altid holdes fuldt ud underrettet og forbundet, ligegyldigt hvor de er; om det så er indenfor eller udenfor.

Disse udvalgte egenskaber øger arbejdsstyrkens produktivitet ved at fjerne flaskehalse for kommunikation, strømline informationsadgang og begrænse fejl.

I hver erhvervssektor bidrager Versitys unikke forcer til at hjælpe virksomheder med at drage fordele af nye muligheder for at forbedre kundeoplevelsen og øge medarbejderproduktiviteten. I for eksempel sundhedssektoren gør Versity det muligt for hospitaler og andre sundhedsudbydere at samle flere forskellige adskilte systemer, som f.eks. Kaldeanlæg og EPJ-systemer. Dette hjælper med at strømline informationsadgang for klinikere og andet plejepersonale, som så til gengæld kan forbedre patientbehandlingen, øge produktiviteten og skaffe bedre patientbehandlingsresultater.

”Det, der gør Spectralinks produkter helt unikke, er, at de er så innovative”, siger Gail Hopkins, sundhedsdirektør, Presidio. ”De har virkelig lyttet og fundet ud af, hvor de største udfordringer inden for sundhedsplejen findes, og har så meget målrettet opfyldt disse behov.”

Versitys industrivante egenskaber er også helt tydelige i detailsektoren. Mange af de indbyggede funktioner og Versitys funktionalitet løser direkte mange af de problemer og udfordringer, der findes i mange forskellige arbejdssituationer. Dens industrielle stregkodescanner kan f.eks. bruges i butikslagre og leveringshaller såvel som på butiksgulvet for at spore produktlevering og indeværende lagerbeholdning.

I produktionssektoren gør Versitys innovative stemmeoptimeringsegenskaber, såsom støjdæmpning og ekkoannullering, det muligt for produktionsmedarbejdere at høre og videregive vigtig information helt klart og tydeligt, mens de omgives af konstant støj og larmende maskiner på fabriksgulvet. Disse egenskaber er også med til at sikre klar og pålidelig kommunikation mellem medarbejdere i hotel- og restaurationsbranchen, og den øgede LTE-dækning gør, at personalet altid er forbundet med hinanden i selv de mest krævende lokationer, om det så drejer sig om parkeringspladser og indleveringsområder, eller de arbejder i et vandland eller et udendørs serveringssted.

”Vi designede Versity på baggrund af fælles kundeoplevelser på tværs af mange forskellige brancher, og vi lyttede til deres ønske om et produkt, der kan håndtere og nå nogle af de virkelig krævende udfordringer og mål, der stilles ifm. mobilitet.” udtaler Andrew Duncan, underdirektør, Spectralinks afdeling for produkter og teknologiløsninger. ”Resultatet er en løsning, der kan klare selv de skrappeste krav og omstændigheder i hvilket som helst arbejdsmiljø, og er samtidig også et værdifuldt arbejdsredskab, som personalet vil være ivrige efter at bruge i deres daglige arbejdsgang. Det er en win-win, der omdefinerer, hvad der er muligt, når det drejer sig om mobilitet i erhvervslivet, både for vores kunder og på tværs af alle deres brancher.”

Versity kan nu fås i USA, Canada, Europa, Australien, Mellemøsten og Afrika. Kunder kan vælge imellem fire varianter: Kun wi-fi, wi-fi og LTE, med indbygget scanner, uden scanner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>