STIHL lancerer det nye ADVANCE ProCOM
Hjem Nye Produkter STIHL lancerer det nye ADVANCE ProCOM

STIHL lancerer det nye ADVANCE ProCOM

Af Redaktionen

Med det nye STIHL ADVANCE ProCOM får den professionelle bruger et høreværn med høj dæmpningsværdi og støjreduktion.

Ud over den lyddæmpende funktion kan brugerne også kommunikere fleksibelt og nemt med hinanden takket være det integrerede samtalesystem.

I alt kan der kobles 16 enheder sammen i en samtale. Brugerne kan desuden tilslutte deres egne mobiltelefoner for at opnå ekstra fleksibilitet.

Ved arbejde inden for skovbrug og professionel træpleje er koordination med kollegaer ekstra vigtigt, ikke mindst for at opnå et sikkert arbejdsmiljø. Samtidig er et støjdæmpende høreværn uundværligt for personer, der arbejder med benzindrevet udstyr. Derfor lancerer STIHL nu høreværnet ADVANCE ProCOM – en innovation, som effektivt tilgodeser begge behov.

– STIHL ADVANCE ProCOM er en smart kommunikationsløsning, som betyder, at brugerne kan tale og lytte på samme tid, uden yderligere enheder. Alle i arbejdsteamet kan dermed kommunikere sikkert og nemt med hinanden under arbejdet. Perfekt til arborister og andre, som arbejder i skov og terræn, siger Mats Gustafsson, produktchef for STIHL Norden.

STIHL ADVANCE ProCOM har en høj dæmpningsværdi (SNR 31) og en aktiv støjreduktion, som beskytter brugeren mod motorstøj og gør det muligt at kommunikere godt selv i støjende miljøer. Takket være et lithium-ion-batteri er driftstiden mindst 9 timer, og høreværnet har en funktion til automatisk slukning af hensyn til optimeret batteriforbrug.

Høreværnene har ergonomiske knapper, som er lette at betjene, også når man har handsker på. Der er ikke noget til hinder for at anvende ADVANCE ProCOM på regnvejrsdage, da både høreværn og batteri tåler vand.

STIHL lancerer det nye ADVANCE ProCOMFleksibel kommunikationsløsning med flere funktioner
Headsettets Bluetooth-funktion betyder, at brugeren kan parre sin mobiltelefon med den, så det er muligt at føre telefonsamtaler og høre musik. Desuden indeholder det en FM-radio med kanalsøgning pr. knaptryk. Den smarte lydfunktion sikrer, at indkommende kommunikation automatisk prioriteres før FM-radio eller streaming og høres af brugeren. Med ADVANCE ProCOM er det desuden muligt at føre samtaler med flere deltagere med op til 16 tilsluttede headset.

Rækkevidden mellem to tilsluttede enheder kan være op til 600 meter. Samtidig fungerer hvert headset som signalforstærker og øger den totale rækkevidde. Afstandsalarmen advarer desuden i god tid, så forbindelsen til kollegerne ikke går tabt. Det innovative kommunikationshøreværn STIHL ADVANCE ProCOM fås både med topbøjle og hjelmfæste.

STIHL ADVANCE ProCOM

Dæmpningsværdi: SNR 31 (H: 36; M: 29; L: 21) (dB(A)
Tilslutninger: Bluetooth Low Energy (BLE) 4.1
Signalets rækkevidde Bluetooth til smartphone: Op til ca. 15 m
Signalets rækkevidde Mesh Intercom™: Op til ca. 600 m
Maks. antal tilsluttede enheder 16
IP-klasse 64
Drifttemperatur: -15 til +50 °C
Vægt: 400 g
Opladningsalternativ: USB-C
Batteri: Lithium-ion
Driftstid: 17 timer


Tilgængelig i Norden fra november 2021 hos autoriserede STIHL forhandlere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>