Større skærm og ekstrem ydeevne: Dell lancerer XPS 15 i nyt design samt en helt ny XPS 17
Hjem Nye Produkter Større skærm og ekstrem ydeevne: Dell lancerer XPS 15 i nyt design samt en helt ny XPS 17

Større skærm og ekstrem ydeevne: Dell lancerer XPS 15 i nyt design samt en helt ny XPS 17

Af Redaktionen

Dell udvider sin prisvindende XPS-serie og lancerer en redesignet XPS 15 samt en helt ny XPS 17 med en endnu større skærm og ekstrem ydeevne.

Større skærm og ekstrem ydeevne: Dell lancerer XPS 15 i nyt design samt en helt ny XPS 17Begge laptops kommer i et smalt, næsten rammeløst design, der giver en optimeret brugeroplevelse med endnu flere anvendelsesmuligheder.

XPS 17: Verdens mindste 17-tommer laptop

Den nye XPS 17 er den mest kraftfulde XPS nogensinde. Samtidig er det den mindste 17-tommer laptop i verden1. Laptoppen kommer med den næsten rammeløse InfinityEdge-skærm, hvilket betyder, at XPS 17 faktisk er mindre end 48% af de 15-tommers laptops, der findes på markedet i dag 2.

XPS 17 kommer med 10. generation Intel® Core™-processorer, NVIDIA GeForce RTX 2060-grafikkort samt en batterilevetid på helt op til 19 timer.

Værd at fremhæve:

 • Ekstrem ydeevne. XPS 17 kommer med et avanceret termisk design med unikke Dell Dual Opposite Outlet-blæsere, der sikrer bedre luftstrøm og køling til de mest krævende opgaver.
 • Klassens bedste skærm: Skærmen kommer med høj opløsning og præcis farvegengivelse. Eyesafe-skærmteknologien reducerer det skadelige blå lys uden at forvrænge farverne.
 • Den smalleste 17-tommer laptop: XPS 17 er den smalleste 17-tommer laptop, som kommer med det højeste forhold mellem skærm og chassis (93,7%).
 • 3D-audio: 3D-teknologi, der giver en fordybende og autentisk lydoplevelse
 • Design i høj kvalitet: Et holdbart, let design med elegant finish i aluminium og carbonfiber.

XPS 15: Redesignet lillebror med 3D-audio

Den redesignede XPS 15 er den mindre version af XPS 17. Den stilfulde laptop kommer ligeledes i et smalt design og er den mindste 15,6-tommer laptop i dens klasse3. Takket være den endnu større 16:10-skærm og opadvendte højtalere, sikrer XPS 15 en fordybende audiovisuel oplevelse.

XPS 15 kommer med 10. generation Intel® Core™-processorer, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti-grafikkort (op til 65 GB) og helt op til 25 timers batterilevetid4. Laptoppen udgør den perfekte kombination af ydeevne og størrelse, der er optimal til brug derhjemme og på farten – uanset om du streamer din yndlingsserie, redigerer billeder eller renderer videoer i 4K.

Værd at fremhæve:

 • Fordybende skærmoplevelse. Skærmen kommer med den bedste billedteknologi (UHD+), med høj opløsning, præcis farvegengivelse og klarhed samt HDR. XPS 15 kommer ligeledes med Eyesafe-skærmteknologien, der reducerer skærmens skadelige blå lys uden at farverne forvrænges.
 • Større ydeevne. Endnu højere ydeevne i et design, der er 8 % smallere end forgængeren.
 • Smalt design. Den smalleste 15,6-tommer laptop, der kommer med det højeste forhold mellem skærm og chassis (92,9%). I forhold til de tidligere XPS 15-versioner, kommer XPS 15 med 5 % større 16:10-skærm i et 5,6 % mindre chassis.
 • 3D-audio: 3D-teknologi, der giver en fordybende og autentisk lydoplevelse.
 • Design: Et holdbart, let design med elegant finish i aluminium og carbonfiber.

Sikkert samarbejde

HD-webkameraet, der er Dells hidtil mindste, er placeret diskret øverst i skærmen og er ideel til videomøder og -præsentationer. Takket være de topmonterede mikrofoner, med avanceret ekko-annullering og støjeliminering, går tale klart og tydeligt igennem.

XPS-familien kommer ligeledes med Windows Hello, der er en indbygget fingeraftrykslæser, som sidder i tænd/sluk-knappen, hvilket betyder, at du ikke længere skal bruge tid på at indtaste kodeord.

XPS Creator Edition

De fleste bærbare computere bliver i dag brugt til en eller anden form for produktion. Udvalgte laptops i XPS-serien kommer derfor med konfigurationer, der er designet til kreative sjæle og iværksættere, som er afhængige af deres laptops til deres arbejde – uanset om der er tale om fotografering, grafisk design, musik eller videoredigering.

Mere end blot ny hardware

Med software, support og tjenester bliver XPS-oplevelsen komplet. Med Dell Mobile Connect kan du f.eks. let integrere din XPS med din smartphone. Både Android- og iOS-brugere kan foretage opkald, sende beskeder eller anvende skærmen på telefonen til apps, notifikationer eller overføre filer5 mellem deres telefon og deres XPS-laptop.

Bæredygtig emballage

Dells mål er at benytte 100% bæredygtigt fremstillet emballage af genanvendt eller vedvarende materialer i 2030. Til de nye XPS-laptops har Dell sparet endnu mere skum og plast6 væk i emballagen. Al emballage til XPS kan genanvendes, da Dell bruger genanvendt havplast, lokalt genanvendt plast, bæredygtige materialer samt genbrugspapir.

Pris og tilgængelighed

 • XPS 15 er tilgængelig i Danmark nu til en vejledende udsalgspris fra 16.990 kr.
 • XPS 17 bliver tilgængelig i Danmark fra 11. juni, hvor vejledende udsalgspris bliver offentliggjort.
 • Dell Mobile Connect er gratis via download fra Microsoft Store og er præinstalleret på alle Dell-enheder

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>