Stor multinational medico-virksomhed går cloud-first med SD-WAN-løsning fra Orange Business Services

Den svenske multinationale medico-virksomhed Getinge, der leverer medicinsk teknologi og -systemer, har netop indgået en aftale med Orange Business Services om at levere en fleksibel SD-WAN-løsning, der er nødvendig for Getinges cloud-first-strategi.

Stor multinational medico-virksomhed går cloud-first med SD-WAN-løsning fra Orange Business Services

Løsningen skal forbinde over 100 lokationer verden over og vil give en enkel, automatiseret og sikker netværksstruktur – og langt bedre brugeroplevelse, både for kunder og ansatte.

Grundet pandemien har Getinge omlagt en del af deres produktion og leverer nu bl.a. avancerede ventilatorer til sundhedsvæsenet, som der stilles ekstraordinært høje krav til. Den fleksible SD-WAN-løsning giver Getinge mulighed for hurtigt at kunne omstille sig til ændringer i markedet og de affødte behov for at kunne understøtte den globale arbejdsstyrke. Samtidig leverer Orange både cloud- og internet-sikkerhed.

SD-WAN: nødvendig for enhver cloud-first-strategi

En cloud-first-strategi vil påvirke en virksomhed netværk. Her giver en fleksibel SD-WAN-løsning både sikker adgang til skyen og lader trafikken tilflyde internettet fra nærmeste link. Oranges SD-WAN-løsning giver Getinge fuld frihed til at styre et effektivt, sikkert og fuldt automatisk end-to-end netværk hele vejen fra slutbrugeren til applikationerne i skyen.

“Den fleksible SD-WAN-løsning fra Orange Business Services har hjulpet os skabe en robust og sikker cloudbaseret infrastruktur, som gør, at vi kan håndtere nye udfordringer på et uforudsigeligt marked. På grund af de hastigt skiftende trafikmønstre i vores netværk, havde vi brug for en fremtidssikret løsning, der gør, at vi effektivt kan støtte vores kunder i sundhedsvæsenet med det udstyr, som de har så svært brug for, både under den nuværende pandemi og bagefter,” siger Ludovic Batal, der er CIO i Getinge.

“Med hjælp fra vores nye SD-WAN-infrastruktur er Getinge nu godt på vej i deres transformationsrejse. Vi er glade for, at de valgte os, som partner på denne spændende rejse, hvor de for alvor flytter deres forretning op i skyen. Et effektivt, sikkert og fleksibelt netværk er altafgørende for denne transformation,” siger Fabrice de Windt, senior vice president, Europe, Orange Business Services.