Stor prisforskel på bilforsikringer
Hjem NYHEDER Stor prisforskel på bilforsikringer

Stor prisforskel på bilforsikringer

Af Redaktionen

Samlino.dk har lavet en omfattende undersøgelse af over 600.000 opslag i deres database over danskernes valg af bilforsikring.

Undersøgelsen viser, at der kan være mange penge at spare for billisterne.

Undersøgelsen kårer Undos bilforsikring ‘Kør’ til den billigste i 2021.

Der er god grund til at orientere sig i markedet, inden man køber en bilforsikring. Der er nemlig for flere bilister rigtig mange penge at spare. Samlino.dk gennemgår løbende markedet for bilforsikringer, og en ny stor undersøgelse viser, at forsikringsudbyderen Undos bilforsikring ‘Kør’ i gennemsnit er hele 36 procent billigere end andre bilforsikringer på markedet.

”Vores undersøgelse på tværs af 600.000 prisopslag har vist, at Undo i gennemsnit har den billigste bilforsikring. Med deres digitale brugerrejse og transparente prisstruktur er de en meget interessant spiller for specielt de unge, der er på udkig efter en ny bilforsikring. Vi er glade for at have dem inkluderet i vores prissammenligning, så forbrugerne får et bedre indblik i prisforskellene på det danske forsikringsmarked”, siger Rune Lysdahl Sørensen, Managing Director, Insurance hos Samlino.dk.

Undo er en digital forsikringsudbyder, der skræddersyer alle deres forsikringer til kunderne via en app, der installeres på ens smartphone. Bilforsikringen ‘Kør’ er Undos nyeste forsikring i porteføljen, der blandt andet også indbefatter indbo-, rejse- og ulykkesforsikringer. Hos Undo er man stolt over, at ‘Kør’ efter kun 11 måneder på markedet allerede manifesterer sig som markedets absolut billigste bilforsikring.

“Da vi udviklede ‘Kør’, var vores ambition at gøre op med det faktum, at rigtig mange danskere betaler en alt for høj bilforsikring, fordi prisen hos andre forsikringsselskaber primært udregnes på baggrund af alder, og hvor du bor. Derfor udviklede vi ‘Kør’, hvor prisen også er baseret på, hvordan du reelt kører, og ikke hvem du er. Vi er derfor stolte over, at vi rent faktisk lykkedes med at lave et billigere alternativ til danskerne, og har fået slået fast, at ‘Kør’ er den billigste bilforsikring på markedet”, siger CEO hos Undo Sophie Bohr Grønbæk.

Fremtidens bilforsikring

Stor prisforskel på bilforsikringerMed lanceringen af ‘Kør’ i begyndelsen af 2021 ønskede Undo at gøre op med uretfærdige forsikringspræmier og udviklede en bilforsikring, der tager udgangspunkt i, hvordan man kører, istedet for hvem man er. For faktum er, at særligt folk under 35 år er udsatte, når forsikringspræmien skal udregnes. De oplever typisk højere bilforsikringspræmier end folk, der er 20 år ældre, uagtet hvordan de reelt kører. Den mest definerende faktor for udregning af forsikringspræmier er nemlig, hvilken alder der står på kørekortet.

Undo har med ‘Kør’ vendt tingene på hovedet. I stedet for at udregne prisen primært på baggrund af alder, bopæl og anciennitet, udregnes prisen også på baggrund af, hvordan man kører. Ved at installere en app på sin telefon, får man efter nogle få ugers prøvekørsel en helt personlig pris på bilforsikringen.

Sådan fungerer ‘Kør’

Hos Undo har de alle de klassiske dækninger, såsom kasko, parkeringsskader, lånebil, vejhjælp, førerulykke mm. De har dog lavet nogle mere fleksible opdelinger, så man kan til- og fravælge og sammensætte en bilforsikring præcis til ens behov.

Man har derudover mulighed for at opnå yderligere rabat på sin bilforsikring, hvis man laver en prøvekørsel. Det gør man ved at downloade appen ’Kør’, hvor man over 1-3 uger får målt ens kørselsadfærd på fem parametre: hastighed, sving, opbremsninger, fokuseret kørsel og acceleration. Jo bedre ens kørsel er, desto tættere kommer man på 100, som er den maksimale score, og kan få op til 20% ekstra rabat.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>