Strøm til hytten, kolonihavehuset eller på båden: EcoFlow lancerer DELTA 2 – markedets mest avancerede transportable kraftværk
Hjem BÆREDYGTIGHED Strøm til hytten, kolonihavehuset eller på båden: EcoFlow lancerer DELTA 2

Strøm til hytten, kolonihavehuset eller på båden: EcoFlow lancerer DELTA 2

Af Redaktionen

EcoFlow, en bæredygtighedsfokuseret producent af strømtilførselsløsninger, kommer nu med DELTA 2 til det danske marked.

DELTA 2 er en opgradering af den allerede revolutionerende DELTA transportable powerstation med opladningshastigheder syv gange hurtigere end resten af markedet og med op til 3kWh udvidet batterikapacitet samt til 10 års garanti.

DELTA 2 er den perfekte og mest bæredygtige strømkilde til steder, hvor der er langt til det almene energinet, såsom ødegården i Sverige, kolonihuset, hytten langt ude i skoven eller på båden.

Normalt ville man have en benzinslugende generator til at genere strøm, men med DELTA 2 kan du have bæredygtigt lagret strøm med hvor som helst.

DELTA 2 kan oplades til fuld kapacitet på kun 1,3 timer eller til 80 procent på kun 50 minutter. Hvis du vil gå helt ”off grid”, kan DELTA 2 oplades med transportable solpaneler til fuld kapacitet på kun 3 timer, og DELTA 2 kan fungere sammen med 90 procent af alle hjemmets enheder og hvidevarer, herunder køleskab, opladning af smartphones og lamper.
Strøm til hytten, kolonihavehuset eller på båden: EcoFlow lancerer DELTA 2 – markedets mest avancerede transportable kraftværk

“Med udgangspunkt i succesen med vores originale DELTA transportable powerstation, har vi forfinet vores eksisterende teknologier og skabt en endnu bedre løsning til forbrugere, som skal have strøm på steder, hvor det ellers kan være svært. DELTA 2 er et vigtigt, moderne apparat for alle familier, uanset om den bruges derhjemme, udendørs eller på farten, så sætter DELTA 2 et nyt benchmark inden for miljøvenlige strømløsninger”, siger Bruce Wang, CEO for EcoFlow.

Udvidelsesmuligheder

DELTA 2 har en kapacitet på 1kWh, men kan udvides med EcoFlows DELTA 2 Extra Battery eller Delta Max Battery og kan dermed levere helt op til 2048Wh eller 3040Wh. Ligeledes fungerer DELTA 2 sammen med EcoFlows eksisterende økosystem. Det betyder, at DELTA 2 kan fungere sammen med EcoFlows transportable solcellepaneler til 100 procent bæredygtig strøm, Wave Airconditioner samt EcoFlows Smart Generator.

For fyldestgørende liste over kompatible produkter, besøg EcoFlows hjemmeside.
DELTA 2 er med sine mange brugsmuligheder perfekt til nordiske eventyrer, som enten har en hytte uden adgang til elnettet, en ødegård eller båd, hvor man hellere – frem for at bruge en forurenende og dyr dieselgenerator – kan have strøm med hjemmefra eller oplade via solceller. Og DELTA 2 kan give strøm til alt fra smartphones og droner til køleskabe og vaskemaskiner.

Ligeledes er det en effektiv, bæredygtig og pengebesparende måde at bruge den billigste strøm i tider, hvor energipriserne er høje. Med DELTA 2 er det muligt at lagre den billigere og ofte mere bæredygtige energi og bruge det på tidspunkter, hvor elpriserne er højere.

Tilgængelighed og pris

DELTA 2 er tilgængelig i Norden fra medio oktober 2022 til en vejledende pris på 9699 kroner.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>