tado° lancerer nye app-features, der vil glæde brugerne
Hjem Nyheder tado° lancerer nye app-features, der vil glæde brugerne

tado° lancerer nye app-features, der vil glæde brugerne

Af Redaktionen

tado° brugere kan nu få glæde af en række nye features i deres app til intelligent varmestyring.

tado° lancerer nye app-features, der vil glæde brugerne

De nye features kommer ved en opdatering af app’en samt et nyt stykke hardware.

De nye features inkluderer:

  • Børnelås – tado° Smart Radiator Termostater kan være sjovt legetøj for børn, de siger sjove små kliklyde og lyser op, når man drejer på dem. Når børnelåsen er aktiveret vil tado° ignorere enhver manuel ændring på din Smart Radiator Termostat. Det sikrer, at dine radiatorer varmer efter den tidsplan, du har indstillet dem til, så du opnår den bedst mulige velvære og samtidig sparer penge, uden du behøver bekymre dig om, at dine børn laver uorden i opvarmningen.
  • Quick Actions – For de der styrer varmen i flere rum med forskellige tidsplaner giver Quick Actions nu brugerne mulighed for at styre alle rum i en handling fremfor at skulle ændre varmen i hvert rum individuelt. Denne feature bliver tilgængelig for alle brugere i løbet af de næste par uger.
  • Auto-Assist brugere kan nu se og sammenligne varmeaktiviteten for tidligere perioder i Care & Protect. Dette nye niveau af indsigt kan hjælpe folk med at skabe yderligere besparelser ved bedre at forstå deres opvarmningsmønster.
  • tado° Smart Termostat Stander – den nye flotte og minimalistiske stander giver brugere en ekstra mulighed for at placere deres tado° Smart Termostat, Wireless Temperature Sensor eller Smart AC Control, der hvor de måtte ønske det.

”Fra det øjeblik vores produkter bliver installeret, bliver de bare ved med at forbedre sig over tid”, siger Christian Deilmann, medstifter og produktchef hos tado°. ”En gensidig kommunikation med vores brugere er utrolig vigtig for os. Deres feedback giver os en værdifuld forståelse af, hvilke features og løsninger der efterspørges og hjælper os med at forbedre kundeoplevelsen yderligere”.

Brugere af tado°’s løsninger kan forvente en række nye features i løbet af 2021, så hold øje derude! For mere information besøg tado.com.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>