Tal med dit bilbatteri via App
Hjem Nye Produkter Tal med dit bilbatteri via App

Tal med dit bilbatteri via App

Af Redaktionen

CTEK lancerer banebrydende ny batterioplader og vedligeholdelses-enhed med APTO-teknologi

CS ONE: super smart, super sikker og super enkel at bruge!

CTEK Sweden AB, et førende globalt mærke inden for bilopladningsløsninger, har i dag lanceret CS ONE, en revolutionerende og kraftfuld ny batterioplader og vedligeholdelses-enhed med APTOTM (Adaptive Charging) teknologi. CS ONE er den smarteste batterioplader, CTEK nogensinde har skabt – banebrydende APTO-teknologi klarer al tænkning, man behøver ikke bekymre sig om batteritype, størrelse eller endda positive og negative klemmer, så enheden er også ekstremt sikker og let at bruge. Via en app kan man endda kommunikere med batteriet, så man kan se tilstanden og få at vide, hvornår det er klar til at starte bilen – eller om det er helt dødt. CS One kan også åbne Lithium-batterier, der ellers kan virke helt døde, uden at være det.

CS ONE er super smart, og leverer automatisk opladnings- og konditioneringsprogrammer til ethvert 12V bly-syre- eller litiumbatteri, uden at det er nødvendigt at vælge indstillinger eller trykke på nogen knapper. For fuldstændig sikkerhed og ro i sindet har CS ONE gnist- og polaritetsfrie klemmer, der automatisk genkender positive og negative terminaler, så man kan aldrig lave en forkert forbindelse igen, og den er gnistfri, så man ikke skal bekymre sig om, at klemmerne rører hinanden under tilslutning. En let forståelig nedtællingsindikator viser tydeligt, hvor lang tid der skal gå, før batteriet er fuldt opladet. Selv når man skal genstarte et fladt batteri.

CTEKs specielt udviklede APTO-teknologi vil revolutionere batteriopladning ved først at kommunikere med batteriet for at forstå størrelse, kemi og tilstand, før det automatisk leverer et tilpasset opladningsprogram (2-8 ampere), for at maksimere batteriets ydeevne. En indbygget temperatursensor justerer automatisk udgangsspændingen under både kolde og varme forhold for at levere de hurtigste og sikreste opladningstider.

Den gratis CTEK-app, der kan downloades, låser op for yderligere funktioner som ‘RECOND’ for at genoprette batteriets tilstand, ‘WAKE UP’  til lithiumbatterier med beskyttelse mod underspænding (UVP) eller for at bringe dybt afladede bly-syrebatterier til live igen samt ‘SUPPLY’ der gør CS ONE til en 12V forsyning.

Tal med dit bilbatteri via AppStefan Lind, eftermarkedsdirektør hos CTEK udtaler: “Vi er virkelig begejstrede over at lancere CTEK CS ONE, der har en helt ny, revolutionerende tilgang til batteripleje. Vi var de første til at markedsføre smart opladning, og nu har vi takket være vores revolutionerende APTO -teknologi lanceret den første fuldt adaptive oplader. Og det er på grund af denne teknologi, at intelligent bare blev let – og let bare blev smart! CS ONE går videre end traditionel flertrinsopladning – det er verdens smarteste, fuldt adaptive oplader, der virkelig klarer al tænkning for brugeren. Og med introduktionen af ​​polaritetsfrie klemmer er det både sikkert og let at bruge.”

Velegnet til brug på biler, motorcykler, fritidskøretøjer, varevogne og både. CS ONE er let at bruge, der er ingen indstillinger at vælge – bare tilslut, og CS ONE klarer resten. Det er den ultimative batterioplader og vedligeholdelses-enhed, der kan efterlades fastgjort til batteriet på ubestemt tid og sikre, at dit køretøj altid er klar til at køre, når du er.

Nøglefunktioner:

 • Super Smart og Super enkel: ingen knapper at trykke på eller indstilllinger at vælge. Tilslut simpelthen CS ONE til et 12V bly-syre eller litium (LiFePO4) batteri, og lad enheden udføre sit arbejde.
 • Adaptive Charging Technology (APTO): finder automatisk ud af hvilken type og størrelse batteri du har, og hvad det har brug for, og leverer derefter et tilpasset opladningsprogram med den mest passende opladning til dit batteri.
 • Polaritetsfrie klemmer: Sæt bare en klemme på hvert opladningspunkt, og CS ONE finder automatisk ud af, hvilken der er positiv og hvilken er den negative terminal.
 • Registrering af dårlig celle: CS ONE kan se, om dit batteri ikke kan oplades – og giver dig besked.
 • Let at forstå display: Nedtællingsindikator viser, hvornår du kan genstarte dit batteri, og hvor lang tid der skal gå, før det er fuldt opladet.
 • Yderligere funktioner: lås op for yderligere programmer / funktioner via CTEK -appen, der kan downloades gratis:
 • RECOND-tilstand gendanner batteriets levetid og genetablerer flade eller dybt afladede batterier.
 • WAKE UP – væk-op funktion til lithium batterier med beskyttelse mod underspænding (UVP) eller for at bringe dybt afladede blybatterier (så lave som 0V) tilbage til livet.
 • SUPPLY-tilstand gør CS ONE til en 12V strømforsyning der kan sikre bilens indstillinger, hvis du skal fjerne batteriet.
 • Avancerede indstillinger til overvågning af volt og ampere, der leveres af opladeren.
 • Juster opladerens lysstyrke.
 • Tilbehør: u-terminal stik med nyt udseende for lettere adgang til batteriet, beskyttende gummikofanger, vægmontering og adapter til kompatibilitet med alt eksisterende CTEK-tilbehør
 • CS FREE leveres med 5 års garanti

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>