TCL udgiver sin første 144Hz Mini LED TV-serie i løbet af 2022
Hjem NYE PRODUKTER TCL Electronics udgiver sin første 144Hz Mini LED TV-serie i løbet af 2022

TCL Electronics udgiver sin første 144Hz Mini LED TV-serie i løbet af 2022

Af Redaktionen

TCL Electronics præsenterer sine første 144Hz Mini LED-modeller på CES, som kommer på markedet i begyndelsen af 2022.

TCL fortsætter således sin Mini LED-rejse og hæver barrieren yderligere for højkvalitetsspil på storskærms-TV.

TCL Electronics afslører på CES 2022, at der i løbet af 2022 vil blive lanceret 144Hz Mini LED TV for at levere en mere brugervenlig og flydende spilleoplevelse. Som den første af en ny generation af TV-skærme, giver TCL 144Hz Mini LED TV film- og spilleentusiaster en oplevelse af de fleste af de nyeste spil med en endnu højere FPS, billeder pr. sekund.

TCL udgiver sin første 144Hz Mini LED TV-serie i løbet af 2022

De nyeste konsoller tilbyder et stigende antal spil, der bruger 120 FPS og optimerer derudover også mange populære ældre spil til 120 FPS. TCL Mini LED TV-modeller med en så høj opdateringshastighed som 144Hz kan give spillere en vigtig fordel, især i multiplayer-konkurrencespil, hvor reaktionstider på en tusindedel af et sekund er afgørende for sejren. Men selv spillere, der ikke er så rutinerede, vil sætte pris på det ekstra flow, spillene får med 144 Hz.

TCL bliver den førende på markedet inden for Mini LED

Den nye generation af Mini LED-TV, baseret på TCLs Mini LED-teknologi, vil forbedre den visuelle oplevelse i spil og andet actionpræget indhold. Med over 1.000 lokale lysdæmpningszoner giver 2022 TCL Mini LED TV’erne en enestående lysstyrke, en slående kontrast og superglat grafik, uden ryk for en virkelig fordybende seeroplevelse.

Gennem sit offensiv med anvendelse af en 144Hz opdateringshastighed på sine 2022 premium Mini LED TV-modeller fortsætter TCL med at virkeliggøre sin vision om at tilbyde forbrugerne et intelligent og innovativt liv gennem den næste generations Mini LED-teknologi. TCL sigter mod at blive den førende aktør inden for Mini LED TV-sektoren i de kommende år med højere produktionsstandarder, en forbedret energieffektivitet og en førsteklasses levering af billeder.

Senere på foråret bliver det oplyst, hvornår de nye modeller vil være tilgængelige på det nordiske marked.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>