TCL lancerer næste generations OD ZeroTM Mini-LED teknologi på CES 2021

Endnu en gang er TCL Electronics en pioner inden for displayteknologi, når de i dag debuterer med deres OD Zero Mini-LED teknologi på CES 2021.

TCL lancerer næste generations OD ZeroTM Mini-LED teknologi på CES 2021Udrulningen af højtydende og ultratynde TCL TV modeller, der inkluderer OD Zero teknologi, vil blive annonceret mere detaljeret senere på året.

TCL Electronics begynder det nye år mere afgørende end nogensinde på CES 2021. TCL fortsætter med at realisere sin vision om at tilbyde sine forbrugere et intelligent og innovativt liv gennem den næste generation af Mini-LED teknologi.

Resultatet af den nyeste skærmteknologi med TCLs unikke lodrette integration
OD Zero er en teknologi, der kombinerer TCLs nyeste Mini-LED teknologi til baggrundsbelysning, med sin unikke interne teknologiudvikling og kraftfulde lodrette integration for at levere en ultratynd profil, der aldrig før er opnået med LED LCD TV. OD Zero overgår TCLs Mini-LED teknologi med slående lysstyrke, endnu rigere farver og skarpere kontrast.

OD Zero repræsenterer den optiske afstand mellem baggrundsbelysningslaget i Mini-LED’en og selve LCD-skærmen (såkaldt diffusorplade), som nu er reduceret til forbløffende 0 mm, for at skabe et ultratyndt højtydende baggrundslys. Med tusinder af lokale dæmpningszoner, der gør det muligt at justere lysstyrken i realtid sammen med de tilsvarende baggrundsbelysningsområder, giver TCL OD Zero Mini-LED enestående præcision i kontrastkontrol.

Dette forbedrer billedets ydeevne og giver et ekstremt realistisk billede og så klare lyse detaljer som dybe sorte. Forbrugerne kan nyde et mere realistisk billede og endnu skarpere detaljer end nogensinde før på en ultratynd skærm.

TV modeller med OD Zero Mini-LED teknologi til rådighed for det nordiske marked vil blive præsenteret senere på foråret.