TCL præsenterer 8K QLED-flagskibet X91

Endelig er det tid til at TCL’s flagskib X91 indtager det nordiske marked.

TCL præsenterer 8K QLED-flagskibet X91 1Dette er et premium-TV med avanceret design, enestående billedkvalitet og lyd i høj kvalitet med Onkyo Sound. IMAX® Enhanced-certificering indebærer hjemmebiografoplevelser i en helt ny dimension. X91-serien bliver tilgængelig hos nordiske forhandlere i løbet af sommeren i det efterspurgte storskærmsformat på 75 tommer.

TCL Electronics byder nu sine forbrugere velkommen til 8K-verdenen. TCL X91-serien er efterfølgeren til C81- og QLED800-serien, som blev præsenteret i maj, og dette er et ægte premium-TV til filmentusiaster. TCL X91-seriens 8K-opløsning er fire gange højere end 4K UHD-TV’er og 16 gange højere end Full HD med 7680 x 4320 pixels.

Således leverer det mere end 33 millioner pixels med utrolig optimering. Forbrugerne får en skarpere og mere detaljeret billedkvalitet med X91-serien, da pixlerne er så små, at de ikke engang er synlige meget tæt på.

– Med vores seneste X91-serie løfter vi TV-underholdning til et helt nyt niveau og bygger videre på vores engagement i QLED-teknologi. Dette TV tilbyder en enestående audiovisuel kvalitet, og sammen med AI-teknologi og smagfuldt design vil X91-serien levere en uovertruffen hjemmebiografoplevelse, siger Per Svensk, salgschef TCL Nordics.

Sensationel billedkvalitet med 8K-opskalering
Da der er begrænset materiale tilgængeligt i 8K-opløsning, leveres X91-serien med 8K-opskaleringsteknologi, der opgraderer HD, FHD, 4K-billeder og videoer til 8K-opløsning. TCL’s AI-teknologi til 8K-opskalering resulterer også i mere detaljerede og virkelighedstro film og billeder, da teknologien tager højde for adskillige funktioner og ikke kun enkelte – såsom opgradering af klarhed, farvekompensation, detaljekompensation og frekvenskompensation. Resultatet? Imponerende og livlige detaljer, tydeligere tekst, forbedret læsbarhed og optimeret realisme uanset den oprindelige kildeopløsning.

Ud over enestående billedkvalitet, har TCL heller ikke sparet på krudtet, når det kommer til lydoplevelsen. X91-serien har et brancheførende lydsystem med Onkyo-hardware, og med lydteknologien Dolby Atmos® tilbydes en fængslende lydoplevelse. Selvfølgelig leveres TV-modellerne også med den nyeste version af Android TV for ubegrænset adgang til den underholdning, der føles rigtigt i øjeblikket.

Præcis som i biografen – blot hjemme i stuen
Med denne lancering introducerer TCL også den globale certificering IMAX® Enhanced for X91-seriens ekstraordinære audiovisuelle funktioner og store skærm. IMAX® Enhanced, lanceret af IMAX og DTS, er et nyt certificeringsprogram, der indeholder digitalt behandlet indhold, kombineret med optimeret præsentation på premium TCL-enheder for at give den bedste underholdningsoplevelse hjemme i stuerne.

En anden interessant og spændende tilføjelse til dette premium-TV er pop-up-kameraet, der forbedrer tv-oplevelsen yderligere med tanke på det sociale aspekt om ubegrænsede tilslutningsmuligheder, hvor som helst og når som helst. Med internettjenester som Google Duo kan du holde kontakten med familie og venner gennem videoopkald, chat eller taleopkald i enestående kvalitet.

Specifikationer i korte træk TCL X91:

 • 8K QLED
 • Smart TV med den nyeste Android OS (9.0)
 • Dolby Vision med HDR 10+
 • Dolby Atmos® med indbyggede højttalere fra Onkyo
 • IMAX Enhanced
 • Mikrodimming
 • Stemmestyring
 • 8K-opskalering
 • FALD (Full Array Local Dimming)
 • Indbygget kamera til nemme videoopkald
 • Minimalistisk fuldskærmsdesign med børstet metalramme

Tilgængelighed og forhandlere
Det nye TCL X91 er tilgængelige hos udvalgte forhandlere fra sommeren 2020. X91 75 tommer lanceres med en vejledende pris på 49.990 DKK.