TCL udvider sin lydfamilie med den innovative og anerkendte Ray·Danz
Hjem Nye Produkter TCL udvider sin lydfamilie med den innovative og anerkendte Ray·Danz

TCL udvider sin lydfamilie med den innovative og anerkendte Ray·Danz

Af Redaktionen

TCL’s nye soundbar RayDanz med Dolby Atmos, er designet til at imødekomme kundens behov om en forrygende oplevelse i hjemmebiografen – til en rimelig pris.

TCL udvider sin lydfamilie med den innovative og anerkendte Ray·Danz

TCL udvider sin lydfamilie med den innovative og anerkendte Ray·Danz

Siden lanceringen tidligere i år, har soundbaren vundet en række priser og har kunnet fås hos nordiske detailforhandlere siden april i år.

I løbet af første kvartal i år præsenterede TCL Electronics sin seneste tilføjelse til sin sortiment af soundbars, TCL RayDanz. Siden salget startede i Norden i April, har soundbaren modtaget mange fine anmeldelser og globale priser.

– RayDanz skiller sig virkelig ud på markedet, med en maksimal lydoplevelse, til en meget rimelig prissætning. Efter lanceringen har vi også fået produktet bekræftet med gode resultater i et stort antal globale tests såvel som tildelte priser, hvilket betyder, at vi føler os trygge i vores løfte til kunden. Vi fortsætter vores rejse med at forbedre folks hverdag med smarte produkter og præmium oplevelser, ”siger Johan Huss, Country Manager TCL Nordics.

Innovativt akustisk design
I stedet for at anvende traditionelle digitale signalprocessorer til at skabe et kunstigt lydbillede, benytter den unikke RayDanz-teknologi såkaldte akustiske reflektorer. Selvom brugen af reflektorer i højttalere i sig selv ikke er noget nyt, er det lidt revolutionerende at bruge denne teknologi i en soundbar. Det giver soundbaren et slankt design, til trods for et utroligt fordybende og naturligt lydbillede. Reflektorernes design og anvendelse garanterer også et større ”sweet spot”, hvilket betyder, at du kan bevæge dig frit i forhold til soundbaren uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Underholdning bliver også mere dynamisk med Dolby Atmos-teknologi, hvilket giver dig multidimensionel lyd, der giver dybde og spænding for en mere intens filmoplevelse. At den er meget let at tage i brug med få og enkle indstillinger, gør også produktet ekstra populært blandt forbrugerne. RayDanz leverer en virkelig kraftig bas, takket være den trådløse subwoofer. En ekstern subwoofer foretrækkes også, hvis rummet er stort, og hvis du ønsker at udfylde hele rummet. For dem, der også vil være i stand til at afspille musik, understøtter denne soundbar Bluetooth via din mobil eller tablet.

Anerkendt produkt
Allerede inden introduktionen hos de nordiske detailforhandlere er produktet blevet rost for sit design og funktionalitet. Blandt andet med et utal af globale udmærkelser og priser, herunder syv “Bedste af IFA-priser” og seks “Bedste af CES 2020-priser”, samt gode anmeldelser fra Business Insider, Digital Trends og Mashable. Her fremhæves blandt andet den prestigefyldte iF Design Awards – hvor man gør opmærksom på RayDanz for teknologien og designet bag de akustiske reflektorer.

Specifikationer i korte træk, TCL RayDanz (TS9030):

  • RayDanz teknik
  • Dolby Atmos
  • Trådløs woofer
  • Maksimal streaming af musik via Bluetooth
  • Ekstra centerkanal
  • HDMI ARC & HDMI Input
  • Perfekt til 55 tommers TV størrelse og større
  • Dimensioner (b x h d): 1050 x 58 x 110 mm

Tilgængelighed og detailhandlere
TCL Ray Danz (TS9030) har været tilgængelig hos udvalgte forhandlere siden april 2020 til en anbefalet pris på DKK 3490,-.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>