TCS er nordiske virksomheders førstevalg
Hjem TCS TCS er nordiske virksomheders førstevalg

TCS er nordiske virksomheders førstevalg

Af Redaktionen

 Tata Consultancy Services (TCS) er for 14. gang i streg blevet valgt som den bedste IT-leverandør, i en uafhængig undersøgelse blandt 400 CXOs fra de største IT-indkøbere på tværs af hele Norden (Danmark, Sverige, Norge og Finland).

Bag undersøgelsen står Whitelane Research, i samarbejde med danske PA Consulting.

I Whitelanes ‘2023 IT Sourcing Study’-rapport er flere end 750 IT-indkøb blevet analyseret og flere end 1.400 cloud-samarbejder blevet afdækket, i jagten på at finde Nordens top 25 IT-leverandører. TCS har igen taget førstepladsen i regionen, for 14. gang i træk, med en samlet tilfredshedsscore på 81 % – sammenlignet med et branchegennemsnit på 73 %.

“Vi er stolte over at være en del af det nordiske TCS-hold, som for 14. gang i træk er blevet udnævnt som det bedste IT-konsulenthus af lokale danske, svenske, norske og finske virksomheder i 2023-Whitelanerapporten. Dét, at kunne fastholde førstepladsen i en så konkurrencepræget region, er flot. Alle de største og bedste IT-konsulenthuse er til stede i Norden, men vores unikke fokus og holdfølelse gør hele forskellen,” siger Vikram Sharma, der er landechef for TCS Danmark.

TCS tog ligeledes førstepladsen i en række underkategorier i undersøgelsen. Blandet andet inden for feltet, Digitial Transformation, hvor TCS scorede 82 % mod 77 % for resten af branchen. Indenfor Applikationservices, med 81 % mod 75 %, og inden for IT-sikkerhedsservices – her scorede TCS 88 % mod branchens gennemsnit på 78 %. Desuden placerede de nordiske CXO’er også TCS øverst på sejrsskamlen for kvaliten af IT-leverancer med 82 % mod branchens 74 %.

TCS er nordiske virksomheders førstevalg

PR foto: TCS

“Ferring Pharmaceuticals har samarbejdet med TCS som serviceleverandør på vores biometrics aktiviteter inden for statistisk programmering og data management for mere end et årti. I hele perioden har vores fælles Ferring og TCS teams med en gensidig tillid og transparens, som har resulteret i stærk performance og kvalitetsleverancer – til tiden, igen og igen. De kompetencer, den viden og dedikation som TCS kommer med, er imponerende og helt essentiel for vores succes,” siger Bjarke Klein, der er Vice President, Global Biometrics ved Ferring Pharmaceuticals

Ifølge undersøgelsen er især fem brancher på tværs af Norden klar til at outsource mere IT i løbet af de kommende to år. Det drejer sig om telekommunikationsbranchen (41 %), produktionsbranchen, kemibranchen, forbrugsvarerbranchen og pharmabranchen (alle med 25 %). Undersøgelsen viser også, at de nordiske CXO’er forventer at skulle bruge flere penge på cybersikkerhed, mere automaticering af forretningsprocesser og flytte kerneforretningsapplikationer op i skyen over de næste to år.

“Ved at have kunden i hjertet af sin forretningsmodel for de seneste fjorten år, og hurtigt tilpasse sig til en uforudsigelig og foranderlig global økonomi, har TCS konsekvent bevist sig som værende IT-førstevalget for nordiske virksomheder. Det er en sand fornøjelse at kunne anerkende TCS for deres hårde arbejde og dedikation til kundepleje, og vi vil gerne ønske hver og en af TCS’ ansatte tillykke med endnu et år med fantastiske resultater,” siger Jef Loos, Head of Research, Whitelane Research.

TCS slog dørene op i Norden for første gang tilbage i 1991 i København og er siden da vokset til at have over 20.000 ansatte, der hjælper virksomheder i Danmark, Sverige, Norge og Finland med deres vækst- og digitale transformationsrejser. TCS er også udnævnt som Top Employer af Top Employer Institute i alle de fire nordiske lande.

Whitelane laver hver år undersøgelser af Europas største IT-organisationer for at afdække deres outsourcing planer og holdning til deres IT- og cloudleverandører. I 2022 tog TCS også førstepladsen som bedste IT-leverandør i Europa.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>