TCS er udnævnt som førende leverandør af lægemiddelsikkerhedservice til Life Science-branchen

Tata Consultancy Services’ teams dedikeret lægemiddelsikkerhedservice, den brede portefølje af løsninger og en stærk, teknisk forståelse for lægemiddelsikkerhedsområdet bliver fremhævet som væsentlige styrker af IDC MarketScape.

TCS er udnævnt som førende leverandør af lægemiddelsikkerhedservice til Life Science-branchen 1Den globale IT-service-, konsulent- og businesssolutions-virksomhed Tata Consultancy Services (TCS), er blevet anerkendt som førende leverandør af services inden for lægemiddelsikkerhed i IDC MarketScape, en verdensomspændende analyse af serviceudbydere i Life Science-branchen 2019-2020

Rapporten placerer TCS i toppen med begrundelsen: ”Inden for Life Science lægemiddelsikkerhedsfeltet ligger TCS’ styrke i de veletablerede BPO-løsninger til overvågning af lægemidler for større kunder i medicinalindustrien, ” og ”Sammenlignet med andre udbydere, og basereret på feedback fra adskillige kundereferencer, fik TCS høje karakterer for styrken i sit team for lægemiddelsikkerhedstjenester, en bred portefølje af løsninger og en stærk teknisk forståelse af lægemiddelsikkerhedsområdet. ”

”Life Science-virksomheder investerer i den næste generation af teknologi og platformsløsninger, der kan bringe lægemidler hurtigere på markedet, samtidig med at de har operationel ekspertise og imødekommer behovet for det stadigt skiftende lovgivningsmiljø,” siger Debashis Ghosh, forretningsgruppechef for Life Sciences og Healthcare i TCS.

“Denne anerkendelse er en stærk validering af vores transformative vision, engagement i innovation, stærke grundlæggende kapacitet til at tilbyde lægemiddelsikkerhedstjenester, proaktive investeringer i transformative platforme og de resultater, de skaber for kunderne.”

TCS samarbejder med førende Life Science-virksomheder for at muliggøre transformation på tværs af værdikæden med en række tjenester og platformløsninger, herunder it- og rådgivningstjenester, lægemiddelovervågningsanalyse, cognitive computing, reguleringstjenester, laboratorieplatforme, procesautomatisering, genomics-forskning, cloud og billedanalyse. TCS har tidligt investeret i at efteruddanne arbejdsstyrken, opbygget agile arbejdspladser og udviklet immaterielret. Det har hjulpet virksomheden til at opskalere inden for og få dybdekendskab til next-gen-teknologier.

Virksomhedens omfattende portefølje af immaterielret – inklusiv den prisvindende TCS ADD-suite af platforme, Cognitive Commercial Intelligence Platform, TCS Connected Clinical Trials-platform og investering i innovationslaboratorier hjælper kunderne med at opnå kortere tid til markedet og gode forretningsresultater. TCS’ next-gen-platformsløsning, AI i lægemiddelovervågning – drevet af teknologimotoren Decision Fabric ™ – muliggør intelligent automatisering for kunderne.

“Imens industrien udvikler sig videre end traditionelle blockbuster-forretningsmodeller, fortsætter virksomhederne med at omfavne en eksternaliseret servicemodel, der fokuserer på operationel ekspertise med global skala, dyb industrividen (både teknisk og videnskabelig) og virksomhedsspecifik operationel fortrolighed med mennesker og processer. TCS’ investering i både lægemiddelsikkerhedsspecifikke og industri-agnostiske COE’er, stærk teknisk forståelse af lægemiddelsikkerhedsområdet og forpligtelse på innovation gør dem til en stærk partner at tackle kundernes vækst- og transformationsdagsorden sammen med, ” siger Alan S Louie, forskningsdirektør for IDC Health Insights Life Science Research & Development-strategier og teknologiforskning.

“Vores dybe domæneekspertise, brede portefølje af løsninger, kontekstuelle viden om vores kunders forretning og investeringer i forskning, innovation og intellektuel ejendom, gør os til en betroet partner til at drive transformation for vores kunder, ” tilføjer Debashis Ghosh.