Team Jumbo-Visma afslører holdtrøjen for 2019
Hjem Nyheder Team Jumbo-Visma afslører holdtrøjen for 2019

Team Jumbo-Visma afslører holdtrøjen for 2019

Af Redaktionen

Med Visma som ny navnesponsor, tager Team Jumbo-Visma hul på 2019 med et nyt hold-look, der inkluderer Vismas logo.

Team Jumbo-Visma afslører holdtrøjen for 2019

Jumbo-Visma holdtrøjen 2019

De nye team-trøjer blev afsløret i dag under en presselancering i Veghel, Holland.

I sidste uge blev det offentliggjort at software-koncernen, Visma, har skrevet en femårig aftale om et navnesponsorat af det hollandske cykel og speedskating hold: Team Jumbo-Visma. Sponsoratet, som skal understøtte Vismas strategi om europæisk ekspansion, vil være aktivt fra 1. januar 2019.

Vismas logo vil pryde team-dragten på både cykel og speedskatingholdet. Logoet vil også figurere på holdets følgebiler, holdbusser, udstyr og merchandise relateret til Team Jumbo-Visma.

“Vi er begejstrede for at få vores brand eksponeret i relation til et af verdens bedste cykel og speedskatinghold. Det vil øge og understøtte vores tilstedeværelse og brandkendskab i hele Europa.” siger CEO for Visma, Øystein Moan.

Team Jumbo-Visma i Danmark Rundt

Pro cykelholdet deltager i de største UCI World Tour løb. Herunder Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta España. Team Jumbo-Visma, der som bekendt har den danske rytter Jonas Vingegaard Rasmussen på holdet, vil også være at finde blandt de konkurrerende hold i Danmark Rundt 2019.

Holdet har oprindelse i Holland, som er et marked af vigtig strategisk betydning for Visma. Investeringen i Team Jumbo-Visma er en del af Vismas proaktive ambitioner for udvidelse og opkøb, som software-virksomheden vil realisere i Europa.

“Visma bevæger sig fra at være et nordisk selskab til at være paneuropæisk. Sponsoratet af Team Jumbo-Visma, er en vigtig markering og synliggørelse af vores intentioner om at afsætte et endnu dybere fodaftryk i Europa.” siger Moan.

Visma har over 750 ansatte i Danmark og kundebasen udgøres af en stor del af landets virksomheder, såvel som den offentlige sektor.

Udover Vismas konsulent og enterpriseforretning, er velkendte software-produkter som regnskabsprogrammerne Visma e-conomic og Dinero, samt lønsystemet Dataløn en del af virksomhedens kerneydelser.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>