Teknologiløsninger i pandemiens fodspor

I pandemien har det været svært for virksomheder og organisationer at håndtere og vedligeholde tekniske produkter på grund af de fysiske begrænsninger, som covid-19 har medført.

Teknologiløsninger i pandemiens fodspor 1“Den globale pandemi har sat fart på udviklingen,” siger Brock Saladin, der er Senior Vice President og Chief Revenue Officer hos den globale teknologivirksomhed Lexmark.

Nu kan noget, der ofte har voldt store kvaler, nemlig vedligeholdelse af printere, varetages af it-afdelinger, der befinder sig et helt andet sted. Der er ikke længere behov for at sende en tekniker ud eller at være tilsluttet samme lokale netværk.

– Det nye værktøj hedder Cloud Fleet Management (CFM) og giver vores partnere mulighed for at håndtere hele deres infrastruktur til udskrivning i små og mellemstore virksomheder med ét samlet værktøj, siger Brock Saladin.

– Den globale pandemi har sat fart på denne udvikling. Det er særligt vigtigt, at vi sørger for, at vores partnere er rustet til at opfange og udnytte den øgede efterspørgsel. Lexmark vil fortsat forbedre vores cloud-tjenester og give vores partnere endnu større muligheder for at differentiere deres tilbud og levere værdi til kunderne.

En eftertragtet funktion, som er ekstra vigtig i disse tider, er printfunktioner, hvor man ikke behøver at røre fysisk ved printeren, hvilket kan bidrage til at forhindre yderligere smittespredning. Touchless-baseret print gør det muligt for brugerne at udskrive uden overhovedet at skulle røre ved skærmen eller knapperne på printeren. Brugeren går bare hen til printeren, scanner sit kort til godkendelse, hvorefter alle ventende udskriftsjob sker automatisk.

En af de funktioner, som erhvervslivet har efterspurgt mest, er overvågning af tredjepartsmaskiner, hvilket er muligt med nye cloudtjeneste CFM. Du kan her indsamle data fra tilsluttede maskiner og enheder, der ikke er produceret af Lexmark.

– Vi er stolte over at kunne tilbyde denne type funktionalitet og er overbeviste om, at den vil skabe nye muligheder for virksomhederne, siger Brock Saladin.