Telenor er klar med forudbestilling og skarpe priser på iPhone 11 og iPhone 11 Pro

Apples nye iPhones byder på mange nye features og et endnu bedre kamera:

Telenor er klar med forudbestilling og skarpe priser på iPhone 11 og iPhone 11 Pro 1iPhone 11 Pro er Apples nye topmodel som fås i to skærmstørrelser. iPhone 11 Pro i 5,8” og Pro Max i 6,5”, begge med Super Retina XDR-display. Den er udstyret med den nyeste A13 Bionic-chip, hvilket til dato er den hurtigste processer i en smartphone. Modellen byder på det hidtil bedste kamera, da den har et nyt triplekamera med 12 MP ultravidvinkel,12 MP-vidvinkel, samt den højeste videokvalitet nogensinde, hvilket giver telefonen muligheder, som du aldrig tidligere har haft med nogle iPhones. iPhone 11 Pro har det hidtil stærkeste glas og op til 4 timers længere batteritid end XS, og fås i 4 flotte farver: guld, space grey, sølv og midnatsgrøn.

Den billigere udgave, iPhone 11, har en 6,1” Liquid Retina skærm, og er også udstyret med den nyeste A13-chip, samt et nyt dobbeltkamera, ligeledes med 12 MP-vidvinkel og ultravidvinkel, ny natfunktion, og den højeste videokvalitet. iPhone 11 har 1 times længere batteritid end iPhone XR og fås i 6 nye farver: rød, sort, hvid, grøn, lilla og gul.

”Vi har store forventninger til de nye iPhones, og vi glæder os til at lancere dem online og i vores butikker. Der er generelt en meget stor efterspørgsel på Apples produkter blandt vores kunder, så dette er naturligvis en stor begivenhed for os – især med så lækre nye telefoner med endnu bedre kameraer og endnu flere smarte features,” siger Tor-Arne Fosser, som er direktør for privatmarkedet i Telenor.

Priseksempel:

iPhone 11 64 GB kan købes hos Telenor med et Mobil 60 GB abonnement for 145,-/md. i 36 mdr. for telefonen og 250,-/md for abonnementet med 6 måneders bindingsperiode, hvilket svarer til en mindstepris på 6790 kr. inkl. oprettelse.