Telenor er klar med MaxSpeed til 509.000 husstande
Hjem Telekommunikation Telenor er klar med MaxSpeed til 509.000 husstande

Telenor er klar med MaxSpeed til 509.000 husstande

Af Redaktionen

Fra i dag kan Telenor tilbyde højhastigheds-internet til yderligere 509.000 husstande på Sjælland og i Østjylland.

Samlet set er det nu 2,4 mio. husstande, som kan få internet med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s med Telenors produkt MaxSpeed.

Telenor har indgået en aftale med Fibia, der giver Telenor mulighed for at tilbyde lynhurtige fiberforbindelser til alle husstande, som har adgang til Fibias net. Den tekniske sammenkobling af de to selskabers systemer er nu på plads, og fra i dag kan kunder hos Telenor således bestille fiber på Fibias net hos Telenor til 349 kr. for 1.000 Mbit og 319 kr. for 500 Mbit.

På Sjælland er det 330.000 husstande, der får mulighed for at få Telenor Maxspeed med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s. I Østjylland er ca. 179.000 adresser omfattet. På telenor.dk/maxspeed kan man tjekke, om man kan få MaxSpeed på sin adresse.

Telenor er klar med MaxSpeed til 509.000 husstande”Vi glæder os over, at vi nu kan give endnu flere danskere mulighed for at vælge mellem flere fiber-produkter. Det er godt med flere valgmuligheder, så forbrugerne kan vælge efter behov fremfor teknologi alene. MaxSpeed henvender sig til de kunder, som bl.a. sætter pris på muligheden for adgang til service og rådgivning i vores butikker og via telefonen uden for almindelig arbejdstid – nemlig mellem 7 og 23,” siger Lars Kyrø, der er internetchef hos Telenor.

Routeren spiller en stor rolle
Samlet set er det nu 2,4 mio. husstande, som kan få internet med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s med Telenors produkt MaxSpeed. Og hos Telenor mærker man stor og vedvarende interesse for produktet.

”Vi har en tilfredshedsgaranti på 30 dage, men den er der meget få, der benytter, for de oplever en god kvalitet i produktet. Det skyldes bl.a. vores WiFi 6-router, der er kåret som den bedste på markedet. Folk tror, at fiber pr definition er lig med høj hastighed, men routeren har faktisk meget at sige i forhold til den oplevede hastighed og rækkevidde i hjemmet,” siger Lars Kyrø fra Telenor.

Telenor tilbyder WiFi 6-routeren for 20 kr. ekstra om måneden i tillæg til MaxSpeed abonnementet. Routeren er udviklet til at forbedre hastigheden, give bedre dækning og øge effektiviteten, når mange enheder er tilsluttet på samme tid. En test af syv routere udført af Force Technology i februar 2021 kårede Telenors WiFi 6 router som den bedste på markedet. Alle tests er udført på samme måde, med samme afstand mellem klienter og router.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>