Telia henter ny direktør til erhvervsforretningen
Hjem Nyheder Telia henter ny direktør til erhvervsforretningen

Telia henter ny direktør til erhvervsforretningen

Af Redaktionen

Telia har i dag udnævnt Thomas Kjærsgaard som ny direktør for selskabets erhvervsforretning.

Thomas Kjærsgaard kommer fra en stilling i Microsoft, hvor han har været siden 2006. Senest i rollen som salgsdirektør.

Om sit nye job siger Thomas Kjærsgaard:

Telia henter ny direktør til erhvervsforretningen 1

Thomas Kjærsgaard er ny direktør for Telias erhvervsforretning.

“Telebranchen er midt i en super spændende transformation, hvor både erhvervs- og privatkunderne kræver nye services og ønsker tættere partnerskaber. Telia står midt i det hele, som den nordiske spiller på markedet, der både har udsyn, interesse i og mod på at ændre sig. Jeg ser Telia som en innovativ virksomhed, hvor hårdt arbejde, fremsynethed og gode værdier er i højsæde. ”

Også Telias administrerende direktør, Morten Bentzen, ser frem til samarbejdet:

”Jeg er rigtig glad for, at Thomas har takket ja til opgaven, og jeg ser frem til at få ham med på holdet. Microsoft har netop været på samme rejse, som vi er på nu, hvor vi ønsker at digitalisere vores kunderejse, og Thomas har derfor mange gode idéer til nye måder at arbejde digitalt på for at imødekomme vores kunders ændrede behov og for at videreudvikle vores erhvervsforretning”, siger Morten Bentzen.

Thomas Kjærsgaard har første arbejdsdag i Telia umiddelbart efter sommerferien. Han erstatter Anne Kilsdal, der hidtil har fungeret som midlertidig erhvervsdirektør ved siden af sin faste stilling, som en del af lederteamet i Telias erhvervsforretning. Anne Kilsdal fortsætter i sin hidtidige rolle i Telia.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>