Teracom Danmark styrker sin position med opkøb af Relacoms danske datterselskab

Opkøbet af Relacom i Danmark tilfører Teracom tilført yderligere kompetence og resourcer inden for både design, installation og service af samfundskritiske netværk og IoT teknologi.

Relacom har mange års erfaring med konstruktion og installation af blandt andet mobil – og beredskabsnet, radiolinks og fibernet og skal blandt andet også være bidragende til, at etablere det kommende 5G mobilnet i Danmark.

Relacoms kompetencer passer rigtig godt sammen med Teracoms nuværende infrastruktur af høje master og fibernetværk, og skal være med til at realisere de mange nye aktiviteter vi er i gang med” Siger Martin Løbel, CEO i Teracom Danmark”. Martin Løbel fortsætter “Vi er fx lige nu godt i gang med rulle vores LoRaWAN IoT-net ud i hele Danmark, og forventer at det nu kan ske endnu hurtigere. Vi driver i dag både Kystradioen og Falcks kommunikationsnet, som begge er landsdækkende netværk, og tilkøbet af Relacom styrker vores muligheder for, at påtage os flere opgaver med etablering og drift af beredskabsnetværk i Danmark”.