Tivoli Friheden åbner i morgen
Hjem COVID-19 Tivoli Friheden åbner i morgen

Tivoli Friheden åbner i morgen

Af Redaktionen

I morgen kan Tivoli Friheden endelig slå dørene op igen til en ny sæson med massere af store nyheder, farverige forårsblomster og et hav af gode, gamle traditioner – men også nye vaner.

Tivoli Friheden åbner i morgen

Gæster over 15 år skal f.eks. fremvise dokumentation for, at de er blevet testet negativ for covid-19 maks. 72 timer før ankomsten til Tivoli Friheden. Portene åbner 1. april kl. 11.30.

Medier der ønsker at besøge Tivoli Friheden bedes kontakte direktør Henrik Ragborg Olesen på tlf. 29990760.

Den kommende sæson byder bl.a. på den helt nye børneforlystelse Solstorm, 100.000 farverige og frodige forårsblomster og så vender Danmarks største Blomsterfestival tilbage til juli. Senere på sæsonen håber Friheden på igen at kunne præsentere Fed Fredag på Friluftsscenen.

Som altid vil Tivoli Friheden summe af gamle traditioner – bare pakket ind i lidt nye vaner. Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen, glæder sig til igen at byde Frihedens mange besøgende tilbage i parken:

”Vi har mange nyheder på programmet bl.a. en helt ny forlystelse og en stor fejring af foråret, og vi kan slet ikke vente med igen at berige og bevæge vores gæster. Når vi åbner 1. april, vil der forsat være et meget synligt element af ekstra rengøring og hygiejne samt krav om afstand. Forholdsreglerne handler om ansvarlighed overfor fællesskabet – og selvfølgelig helt konkret om at beskytte både gæster og medarbejdere.”

Der er således stor opmærksomhed på, at Tivoli Friheden lever op til alle myndighedernes restriktioner samt parkens egne, øvrige tryghedstiltag. Se alle retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger på www.friheden.dk

Årets nye børneforlystelse

Friheden åbner sæsonen med premieren på en helt ny forlystelse – Solstorm. Solstorm erstatter den populære forlystelse Jeep Safari, der siden 1985 har givet både børn og forældre kildren i maven og vind i håret.

Den familievenlige Solstorm sender gæsterne ud på en rejse rundt om solen i en af de fire planetvogne. I et horisontalt rundtosseri rammer solstormen for fuld styrke, og der er garanti for både grin og hvin – hos alle aldre.

Solstorm åbner 1. april 2021

Forår i fuldt flor

Til maj vil over 100.000 farverige og frodige forårsblomster som tulipaner, narcisser, prydløg og kejserkroner pryde overalt i parken. Blomsterfloret vil være syv gange så stort som normalt og bliver Tivoli Frihedens velkomsthilsen til et spirende og længeventet forår.

Det er den århusianske havemand Claus Dalby, der har designet og sammensat parkens bede ud fra sine kendte maksimalistiske principper. Hver lørdag og søndag i maj vil gæsterne kunne opleve havemanden i Tivoli Friheden, hvor han deler ud af sin viden og erfaring. Han holder foredrag foran Restaurant Terrassen, og gæsterne kan også følge ham på guidede havevandringer rundt i parken.

Forår i fuldt flor, 1. maj – 30. maj 2021.

Danmarks største Blomsterfestival vender tilbage

Hele juli vil landets største blomstermekka fylde alle afkroge af Tivoli Friheden, og flere tusinde blomster vil vokse op ad forlystelserne, sno sig rundt om træerne og vælte ud af skraldespandene.

Sanseoplevelsen er i fokus på den populære Blomsterfestival, når Frihedens sommergæster igen kan se, mærke, dufte, smage og tænke blomster på en helt ny måde – som mad, kunst, traditioner, historie, miljøaktivisme og meget andet. På Blomsterfestivalen kan gæsterne bl.a. deltage i kreative events, klimatalks og workshops for alle aldre, opleve inspirationshaver og smage grønne serveringer.

Blomsterfestival, 1. juli – 8. august 2021.

Håber på Fed Fredag
Senere på sæsonen håber Tivoli Friheden igen at kunne byde velkommen til de populære fredagskoncerter på Friluftsscenen. Bliver det ikke muligt at gennemføre koncerterne fra starten af sæsonen, er Tivoli Friheden klar til også at inddrage lørdag aftener.

Fed Fredag er en vigtig del af både Frihedens sommertraditioner og ikke mindst gæsternes forventninger om samvær, hygge og god stemning under de grønne bøgetræer. Tivoli Friheden vil melde mere ud, så snart myndighederne er klar med retningslinjerne for større, udendørs forsamlinger.

Efterårsferien bliver fyldt med gys & gru

I efterårsferien er intet, som det plejer i Tivoli Friheden. Parken forvandles nemlig til et sandt paradis for hekse, spøgelser og uhyggelige zombier, når Friheden for 14. år i træk byder velkommen til Halloween i efterårsferien. Både dag og aften er parken fyldt med fantastiske oplevelser for hele familien – fra græskarudskæring og magiske lyssætninger til et horrormysterium, hvor Pjerrot indtager rollen som øksemorder.

Jul i Friheden: En magisk juleoplevelse for hele familien

Der er garanti for at få julelys i øjnene, når Tivoli Friheden igen i år inviterer gæster indenfor til et magisk juleland spækket med over 300.000 julelys, julemandens værksted, julekor, juleboder, kulinariske oplevelser og Danmarks måske højeste juletræ af lys.

Bl.a. kan gæster glæde sig til at spadsere gennem en 70 meter lang lystunnel med 50.000 LED lys, ligesom man kan opleve mere end 16 kilometer juleranker, der pryder parken. Friheden vil i den grad funkle og vække julestemningen hos store og små.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>