Hjem sikkerhed To sejre til D-Link i prestigefyldte iF Design Awards

To sejre til D-Link i prestigefyldte iF Design Awards

Af Redaktionen
To sejre til D-Link i prestigefyldte iF Design Awards

 D-Link, en global leder inden for sikkerhed i hjemmet og smart overvågningsteknologi, er blevet anerkendt ved dette års udgave af de internationalt anerkendte iF Design Awards for to af sine hjemmesikkerhedskameraer – et udendørs Wi-Fi-kamera med panorering & zoomfunktion og 2K QHD-opløsning (DCS-8635LH) og et udendørs Wi-Fi-kamera med fuld HD-opløsning (DCS-8302LH).

Begge kameraer blev kåret som vindere i tv- og kamerakategorien ved dette års konkurrence, som er designet til at fremhæve verdens førende, ekstraordinære design.

D-Link’s full HD udendørs Wi-Fi-kamera har sofistikerede funktioner såsom person detektering med AI edge teknologi og kan præcist identificere menneskelig bevægelse i realtid for at minimere falske alarmer. Med fuld HD 1080p opløsning og infrarød nattesyn, som giver dig mulighed for at se op til fem meter i fuldstændig mørke, DCS-8302LH giver en høj kvalitet skarphed overvågning løsning.

Med den indbyggede mikrofon og højttaler med tovejs lyd- og sirenefunktion kan kameraet afskrække ubudne gæster og advare, når der er bevægelse. Det indbyggede Wi-Fi-support og vejrbestandige design betyder, at den kan monteres og installeres hvor som helst i hjem, haver eller forretningsmiljøer.

D-Link’s udendørs Wi-Fi-kamera med panorerings- og zoomfunktion og 2K QHD-opløsning, som vil være tilgængelig i tredje kvartal i år, giver en overvågningsløsning til præcist og nøje at overvåge hjem og kontorer. Det vejrbestandige kamera, hvis chassis er IP65-klassificeret, har fremragende 2K QHD-opløsning samt 360-graders dækning takket være dens sofistikerede, motoriserede panorrigs-funktion. Med avancerede funktioner som personlig detektion, ansigtsgenkendelse, automatisk bevægelsessporing, detektion af glassknudsning og højttaler sirene kan ubudne gæster registreres og afskrækkes.

Kevin Wen, President, D-Link Europe, sagde: “Vi er så stolte af at blive anerkendt med to prestigefyldte iF Design Awards i år, og vores smarte hjem kameraer skiller sig ud blandt tusindvis af globale bidrag. Priserne er et bevis på vores engagement som en global virksomhed, i at skabe og udvikle produkter af fremragende kvalitet inden for design, funktionalitet og ydeevne.”

IF Design Awards er arrangeret af verdens ældste uafhængige designorganisation, iF International Forum Design GmbH, med base i Hannover. I år gennemgik en jury med 98 medlemmer næsten 10.000 bidrag fra 52 lande.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>