TP-Link lancerer nye unikke smart home- og netværksløsninger
Hjem LIVSSTIL TP-Link lancerer nye unikke smart home produkter- og netværksløsninger

TP-Link lancerer nye unikke smart home produkter- og netværksløsninger

Af Redaktionen

TP-Link, der er verdens førende udbyder af trådløse netværksenheder, netværkstilbehør og smart home-produkter, har i dag løftet sløret for en række nye produkter og teknologier ved IFA 2022.

De nye produkter består af tilføjelser til smart home-brandet Tapo samt nye Wi-Fi 6E-produkter.

Lev livet smart – simpelt, bæredygtigt og sikkert

Tapos serie af smart home-produkter er skabt for at give dig en lettere og smartere livsstil med fokus på effektiv energibesparelse, pålidelig sikkerhed og komfort. Tapo har til IFA 2022 lanceret et helt ny sæt IoT-produkter, herunder smarte dørklokker, kameraer og sensorer.

Hav altid øje på det, du har kært

Med Tapos dørklokker og kameraer kan du altid have et ekstra øje på det, du har kært, uanset hvor du befinder dig. Med den nye smarte dørklokke, Tapo D230S1, kan du gennem den indbyggede mikrofon nemt fortælle postbuddet, hvor din pakke skal stilles, hvis du ikke er hjemme. Og med det smarte kamera Tapo C225 kan du altid holde øje med, hvad der sker udenfor, selv mens du ikke er hjemme – det eneste du skal gøre, er at åbne Tapo-appen.

Fokus på bekvemmelighed

Tapos seneste bevægelsessensor, Tapo T100, tænder lyset i det øjeblik hoveddøren åbnes. Så snart sensoren registrerer bevægelse, vil husets smarte pærer automatisk tænde.

Tapos smarte termostat, Tapo T315, hjælper med at holde styr på temperaturen og luftfugtigheden i hjemmet med meget stor nøjagtighed. Og med den store LCD-skærm er det let at følge med i, hvis der skal skrues ned for varmen, eller der skal luftes ud. Det er desuden nemt at styre indendørstemperaturen baseret på de præcise målinger i hjemmet.

Med Tapos smarte hub, Tapo H100, er det en leg at forbinde alle hjemmets smarte enheder via det trådløse netværk. Det er muligt at forbinde helt op til 64 enheder samtidig, hvilket resulterer i en unik smart home-oplevelse. Med Smart Alarm-funktionen i Tapo H100 kan du gennem de smarte sensorer holde dig opdateret om bl.a. sikkerhedsproblemer. Den kan desuden anvendes som både dørklokke, men også til at skræmme ubudne gæster væk ved at aktivere den indbyggede alarm på hele 90dB.

Smart Mesh Wi-Fi – hurtigt og stabilt netværk

TP-Link tager din Wi-Fi-oplevelse til et helt nyt niveau med lanceringen af deres nye Wi-Fi 6E-produkter.

  • Archer AXE200 Omni har innovative mekaniske roterende antenner, der automatisk kan justeres af routeren selv eller af brugerne i den tilhørende app, frem for de mere manuelle justeringer, der normalt kræves ved traditionelle antenner. Ved at automatisere antennerne forbedrer TP-Link både det trådløse signal og selve brugeroplevelsen. Archer AXE200 Omni har desuden også lynhurtig 11 Gpbs Wi-Fi samt mulighed for multi-gigabit-kablede forbindelser.
  • Deco XE200 kommer med det anerkendte Wi-Fi 6E Whole Home Mesh-system samt en unik AI-Driven Mesh-teknologi. Deco XE200 giver Wi-Fi-dækningen helt op til 6500 m2 (ved brug af en 2-pack) og kan håndtere over 200 tilsluttede enheder på én gang. Den nye Deco XE200 har også 16 indbyggede high-gain-antenner, hvilket resulterer i højere hastigheder ved flere overførsler, alt imens Mesh-systemet også understøtter multi-gigabit underholdning, som VR og AR.

TP-Link lancerer nye unikke smart home- og netværksløsninger

Besøg TP-Link på IFA 2022

TP-Link udstiller deres innovative løsninger på IFA-messen i Berlain. Her kan du både opleve de nye lanceringer samt deres store bagkatalog af smart home-produkter og netværksløsninger.

Du kan besøge TP-Link i Hall 10.2 ved stand 102 fra den 2. til den 6. september 2022.

Pris og tilgængelighed
  • Priser og tilgængelighed bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>