Træd ind i den AV-digitale verden med Panasonics nyeste 3D-platform
Hjem Telekommunikation Træd ind i den AV-digitale verden med Panasonics nyeste næste generation 3D-platform

Træd ind i den AV-digitale verden med Panasonics nyeste næste generation 3D-platform

Af Redaktionen

Panasonic lancerer i dag AV Digital World, den næste generation af digitale 3D-platforme, der giver mulighed for at udforske Panasonics produkter og løsninger på en helt ny måde.

Første tiltag er tilegnet løsninger til virksomheder og uddannelsesinstitutioner samt TV og broadcast.

Her kan besøgende via deres PC få adgang til et virtuelt studie og en foredragssal, hvor de kan udforske og interagere med Panasonics produkter og se, hvordan de fungerer sammen. Næste initiativ bliver virtuelle miljøer til livebegivenheder og esport. Yderligere brancher, produkter og interaktive formater vil blive tilføjet løbende.

“Denne banebrydende platform giver besøgende mulighed for at træde ind i en ny digital verden. De kan opleve vores ProAV glas-til-glas-skærmløsninger og interagere med alle vores nyeste teknologier. Det er potentielt et spændende første skridt i retning af metaverset for vores B2B-løsninger,” siger Anna Arkatova, Product Marketing Manager hos Panasonic Broadcast og ProAV.

AV Digital World bruger de nyeste teknologier til at hjælpe brugerne med at lære om og opleve Panasonic ProAV-serien uden behov for transport, hvilket er både bæredygtigt og tilgodeser fjernarbejde. Besøgende kan bevæge sig rundt i det virtuelle miljø for at se Panasonics kamerasystemer og produktionsløsninger. Man kan derefter klikke på et individuelt produkt for yderligere information samt et 3D-nærbillede af produktet og dets funktioner.

Træd ind i den AV-digitale verden med Panasonics nyeste 3D-platform

AV Digital World vil blive suppleret med udviklingen af Panasonics virtuelle demo-rum, som gør det muligt for partnere og kunder at teste Panasonics sortiment af ProAV-løsninger eksternt. De første virtuelle demo-rum lanceres senere på året.

Oplev Panasonics AV Digital World på: https://technology.panasonic.eu/av-digital-world/

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>