Trove kommer endelig til Nintendo Switch
Hjem Gaming Trove kommer endelig til Nintendo Switch

Trove kommer endelig til Nintendo Switch

Af Redaktionen

Den populære free2play Voxel-MMO tager springet til Nintendos bærbare konsol til sommer

Gamigo kan i dag meddele at deres kubiske online MMO Trove udkommer til Nintendo Switch i sommeren 2021. Trove har allerede en fanskare på over 28 millioner spillere på pc, PlayStation og Xbox.

Trove er en MMO ulig alle andre; charmerende, quirky, fuld af spændende indhold og konstant i udvikling. Spillere kan opleve voxel fyldte eventyr i store og farverige kubiske verdener eller vove sig ud i de mørkeste fangehuller for at klæde sig ud i fancy rustning og fantastiske færdigheder. De kan også hoppe ind på et hurtigt spil, deltage i fjendtlige minispil og gåder eller udkæmpe kampene i den actionfyldte Bomber Royale-tilstand, hvilket gør spillet perfekt egnet til en bærbar oplevelse. Uanset om de foretrækker at kæmpe, skabe, handle, udforske, bygge eller bare bare hænge ud med venner, har Trove noget for enhver smag.

Mens hver verden er nyoprettet og adskiller sig fra den sidste, kan karakterene også til enhver tid tilslutte sig deres venners private verdener. Her løber fantasien fri, når de designer deres egne lege billeder, landmasser og strukturer eller endda et bådløbskursus. De bedste ideer kan endda sendes til implementering i selve spillet – til dato er over 5.000 spillerentries blevet føjet til Trove hos gamigo.

Spillets RPG-aspekt med et voksende udvalg af klasser rummer de mest forskelligartede spillestile. Spillere kan skifte mellem dem på farten, så de kan tage kampen helt tæt og personligt som Candy Barbarian eller bare hænge ud og plage fjender langt væk med kraftige angreb som en Fae Trickster. At styre en flammekaster-udstyret drage i kamp er også en populær mulighed.

Med Troves styrke i spiller drevet indhold og en spilverden, der understøtter uendelig kreativitet og fantasi, er Nintendo Switch den ideelle platform til at udvide spillets samfund. Flere nyheder om den kommende Nintendo Switch-udgivelse af Voxel MMO Trove annonceres snart.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>