Trust Gaming lancerer GXT 258 Fyru 4-i-1 streamingmikrofon

Med Trust Gaming GXT 258 Fyru 4-i-1 streamingmikrofon vil du kunne streame og optage din lyd i den allerhøjeste kvalitet med fire forskellige optagelsesmuligheder, uanset om du sidder alene, optager et instrument eller gamer sammen med dine venner.

Trust Gaming lancerer GXT 258 Fyru 4-i-1 streamingmikrofon 1Trust Gaming lancerer GXT 258 Fyru, en streamingmikrofon i høj kvalitet med indbygget forsinkelsesfri hovedtelefonindgang og fire optagemønstre for fremragende lydkvalitet til enhver situation.

Alsidig med fremragende lyd

Uanset om du optager en podcast, indspiller en sang eller streamer dit yndlingsspil, henter Fyrus mikrofon hver lille detalje af lyden i en enestående kvalitet. Med fire forskellige optagemønstre er mikrofonen velegnet til både solo-streaming, gruppeinterviews eller stereomusikoptagelser, og det indbyggede popfilter eliminerer også uønskede baggrundslyde.

Stilrent design

Fyru kombinerer den alsidige mikrofon med et holdbart design, der både er stilfuldt og robust.

Metalgrillen på fronten giver mikrofonen en solid følelse, og stativet garanterer optimal stabilitet til dine streaming- eller optagelsessessioner. Med det universelle skruehoved kan du også montere Fyru på en hvilken som helst kompatibel mikrofonarm, og takket være det tilpassede LED-lys kan du oplyse mikrofonen i fem forskellige farver.

Pro-funktioner, som fagfolkene elsker

For at levere de bedst mulige optagelser uden forsinkelse har Fyru en hovedtelefonindgang, der giver dig mulighed for at lytte til dine optagelser i realtid, så du kan opleve, hvordan dine lyttere hører dig. Hvis du har brug for at ændre optagestyrke, lydstyrke eller bruge mute-funktionen, kan du nemt bruge de belejligt placerede knapper på fronten af mikrofonen. Det har aldrig været lettere at komme i gang med Fyru – du tilslutter det bare til din pc eller laptop via USB-indgangen, og så er du i gang.

Nøglefunktioner i GXT 258 Fyru:

  • Digital USB-forbindelse til øjeblikkelig brug på din pc eller laptop
  • Fire optagemønstre: Kardoid, tovejs (interview-funktion), stereo og omnidirektionelt for optimerede lydoptagelser i alle situationer
  • Høretelefonens lytteindgang med nul forsinkelse, så du kan lytte til dine optagelser i realtid
  • Varm, rig og klar lydgengivelse for at fange både stemmer og akustiske instrumenter
  • Perfekt til podcasts, vlogs, VO’er, musikoptagelser eller streaming på YouTube, Twitch og Facebook
  • Praktiske knapper til optagestyrke, lyd fra og til hovedtelefonvolumen foran på mikrofonen
  • Tilpasbar LED-belysning i fem farver
  • Universal 5/8” skrueholder, der passer til mange mikrofonarme
  • Fuldt metallisk design med internt popfilter og stativ
  • Aftagelig ledning (1,8 m)

Trust Gaming GXT 258 Fyru kan købes i Danmark nu til en anbefalet pris af DKK 1.099 inkl. moms.