Tyréns’ – erhverver en af Baltikums største konsulentvirksomheder inden for infrastruktur
Hjem Nyheder Tyréns’ – erhverver en af Baltikums største konsulentvirksomheder inden for infrastruktur

Tyréns’ – erhverver en af Baltikums største konsulentvirksomheder inden for infrastruktur

Af Redaktionen

Den rådgivende ingeniørvirksomhed inden for samfundsbyggeri Tyréns gør et strategisk opkøb i Litauen og erhverver Kelprojektas.

Tyréns’ – erhverver en af Baltikums største konsulentvirksomheder inden for infrastruktur 1

Johan Dozzi, administrerende direktør hos Tyréns og Algimantas Medžiaušis, administrerende direktør hos Kelprojektas

Gennem erhvervelsen styrker Tyréns sine tilbud og udvider sine infrastrukturaktiviteter. Kelprojektas fortsætter med at operere under eksisterende navn og varemærke.

Kelprojektas er Litauens største konsulentvirksomhed inden for infrastruktur og opererer også inden for konstruktion, vand, geoteknik, miljø, trafik, plan- og landskabsarkitektur.

Virksomheden arbejder primært med projektering af broer, jernbaner og veje, men tilbyder også services inden for konstruktion, vand, geoteknik, miljø, plan- og landskabsarkitektur. I Sverige opererer Kelprojektas gennem virksomheden ICCON, som også indgår i erhvervelsen sammen med virksomhederne Urbanistika og Kelvista i Litauen.

– Erhvervelsen af Kelprojektas er et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at vokse på nøglemarkeder og en måde at skabe et endnu stærkere internationalt tilbud.Vi kender hinanden godt gennem tidligere samarbejder og har meget tilfælles i den måde, vi arbejder med teknologiudvikling, hvordan vi imødekommer vores kunders udfordringer og de værdier, vi har, siger Johan Dozzi, administrerende direktør hos Tyréns.

Kelprojektas har totalt set omkring 250 medarbejdere fordelt på tre kontorer i Litauen. ICCON har sit kontor i Stockholm. Virksomhederne omsætter samlet for cirka 100 millioner svenske kr. (€10m).

Tyréns og Kelprojektas har blandt andet samarbejdet om projekteringen af Tvärförbindelse Södertörn med meget gode resultater. Samarbejdet vil fortsat blive koordineret af ICCON, som er et vigtigt link mellem virksomhederne.

– Vi er meget glade for det dybdegående samarbejde med Tyréns. Sammen med Tyréns kan vi fortsætte med at tilbyde det bedste fra en uafhængig rådgivende konsulent samtidig med, at vi har adgang til tværfaglige services på et internationalt marked, når det efterspørges af vores kunder, siger Algimantas Medžiaušis, administrerende direktør hos Kelprojektas.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>