Udvikling af it-løsninger der skaber værdi
Hjem LEVERANDØRVISMA Udvikling af inspirerende it-løsninger der skaber værdi

Udvikling af inspirerende it-løsninger der skaber værdi

Af Redaktionen

Med en uddannelse som diplomingeniør fra Aarhus Universitet har det altid betydet meget for Bertram Steglich-Petersen at designe noget, der kommer til live.

“Visma Consulting har uden tvivl været godt match for mig”, lyder det fra Bertram og fortsætter: “Her får jeg mulighed for konstant at udvikle mig og designe løsninger, der er med til at gavne samfundet.“

Bertram blev en del af Visma Consultings afdeling i Aarhus, da han i sensommeren 2021 begyndte som graduate. Det var i forbindelse med sin bacheloropgave og et muligt samarbejde med en virksomhed, at Bertram blev opmærksom på Visma Consulting. Samarbejdet gav mening for begge parter, og så var bunden lagt for det fremtidige samarbejde og ansættelse.

“Mit bachelorprojekt tog udgangspunkt i et webprojekt, hvor vi havde mulighed for at udvikle et planlægningsværktøj i nogle af de nye frontend værktøjer”, fortæller Bertram.

Udvikling af it-løsninger der skaber værdi

Bertram Steglich-Petersen

Bachelorprojektet var virkelighedsnært, og det gjorde samarbejdet ekstra interessant. Det betød masser af sparring med de ansatte og mulighed for at få skrevet en god, afsluttende opgave.

“Samtidig fandt jeg ud af, at det var webudvikling og kodning i C Sharp, der interesserede mig. Og det sidder vi heldigvis rigtig meget med her i Visma Consulting i Aarhus,” understreger Bertram.

Inspirerende løsninger

At være i konstant udvikling på sin faglighed har altid været vigtigt for Bertram. Det var derfor ikke svært at blive begejstret, da Visma Consultings graduate program blev præsenteret for ham.

Faglig udvikling er en stor del af Visma Consultings værdisæt. For at stille med det stærkeste team, udvikles kompetencerne altid løbende. Det værdisæt er både relaterbart og meget tiltalende for Bertram. Ifølge ham er det nemlig vigtigt at blive ved med at udvikle sig, og han lærer meget af at være omstillingsparat og arbejde med forskellige teknologier:

“Som udviklingskonsulent er det en del af jobbet at komme på nye projekter. Jeg synes, det er fedt at få lov til at arbejde på forskellige projekter, der både er præget af diversitet, og hvor teknologierne skifter. Det lærer jeg meget af.”

Og det er lige præcis det, der ligger til grund for Bertrams kærlighed til it branchen. At få lov til at udvikle, skabe og være kreativ og i sidste ende se en løsning komme til live:

“Jeg har altid nydt at arbejde med noget håndgribeligt. Jeg er samtidig et kreativt menneske – så at være med til at se ens arbejde blive til en virkelig løsning, der har indflydelse på andre menneskers liv – dét, synes jeg, er virkelig inspirerende.”

Holdånd i højsædet

I Visma Consulting dyrker vi den kritiske tankegang ved at give vores medarbejdere frihed til at eksperimentere, udvikle og forbedre sig selv. Vi tror på, at dedikation opstår, når frihed og passion mødes. Og når vi er i stand til at forene interesser med arbejde, oplever vi, at det er til gavn for os alle – individer, kolleger, kunder og samfund. Den bedste arbejdskultur opstår, når vi får lov til at dyrke det hele menneske.

Det skal være givende at gå på arbejde, og faglig udvikling må aldrig blive nedprioriteret. Og lige præcis den værdi skinner igennem på kontoret i Aarhus. Bertram værdsætter værdierne, der gennemsyrer kulturen, men udover faglig udvikling er det sociale mindst ligeså vigtigt for ham:

“Selvom jeg sidder på Aarhus kontoret, er der stadig mange sociale arrangementer i både København og Aarhus, som jeg prioriterer at komme til”, understreger Bertram.

Et godt socialt fællesskab skaber de bedste rammer til at levere de bedste it-løsninger. I Visma Consulting er vi mennesker, der skaber it-løsninger – i den rækkefølge; vi er nemlig først og fremmest hele mennesker.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>