Uffe Traberg er ny CEO i GlobalConnect-ejede Netteam

It-konsulenthuset Netteam Technology A/S, der er en del af GlobalConnect-koncernen, har ansat Uffe Traberg som ny CEO.

Uffe Traberg er ny CEO i GlobalConnect-ejede Netteam 1
Uffe Traberg

Han afløser stifter Peter Durup, der fortsat vil være en del af Netteam. Uffe Trabergs opgave bliver at implementere Netteams nye strategi.

Uffe Traberg er blevet ansat som ny CEO i it-konsulenthuset Netteam Technology A/S, der er en del af GlobalConnect. Uffe Traberg har tidligere været Head of B2B i Telenor og har inden da haft en række topposter i TDC.

45-årige Uffe Traberg afløser den mangeårige direktør Peter Durup, der etablerede Netteam i 2001 og solgte størsteparten af den succesrige virksomhed til GlobalConnect i 2019. Peter Durup får fremover en mere fleksibel rolle i Netteam med fokus på særlige projekter og udvalgte kunder.

”Vi er i gang med at skabe Netteam 2.0, og det giver rigtig god mening for både Netteam og Peter Durup at foretage et generationsskifte nu som led i en ny strategi. Strategien skal styrke integrationen mellem Netteam og GlobalConnect og udnytte synergierne mellem de to brands til i endnu højere grad at levere de bedste end-to-end-løsninger til danske virksomheder,” siger Anders Kuhn Saaby, der er Director Digital Solutions i GlobalConnect og formand for Netteam Technology A/S.

Netteam har skabt stor vækst de seneste år, drevet primært af salg af hardware og implementering af lokale LAN-netværksløsninger fra Cisco. Sammen med GlobalConnects WAN- og SD-Wan-løsninger har partnerskabet mellem de to virksomheder givet en unik position på det danske marked som en digital infrastrukturleverandør, der leverer samlede løsninger inden for alt fra implementering og hardware til fibernetværk og datacenter-hosting.

Uffe Traberg er den helt rette til at stå i spidsen for at videreudvikle Netteam, mener formand for Netteam Technology A/S, Anders Kuhn Saaby.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi har fået Uffe Traberg ombord som ny CEO. Han kommer med en betydelig erfaring fra lignende virksomheder og kender branchen og den vækstrejse, vi er i gang med. Samtidig er jeg meget glad for, at Peter Durup fortsat vil være en del af Netteam, da han er indbegrebet af virksomheden og dens succes gennem mange år,” siger Anders Kuhn Saaby.

Uffe Traberg, der er begyndt i stillingen i Netteam den 1. september, glæder sig meget til opgaven.

”Min opgave bliver at videreudvikle Netteam og samtidig holde fast i det stærke DNA, der er kendetegnet ved, at vi er teknisk utrolig stærke og højt-certificerede. At vi i dag er en del af GlobalConnect-koncernen gør, at vi kan byde ind på de helt store kunder og skabe sammenhængende og intelligente netværksløsninger, hvor man fx kan nøjes med én central sikkerhedsløsning, der dækker både det interne og det eksterne netværk,” siger Uffe Traberg.