Ultimo og Good Solutions indgår partnerskab og integrerer produktion og vedligehold
Hjem Nyheder Ultimo og Good Solutions indgår partnerskab

Ultimo og Good Solutions indgår partnerskab

Af Redaktionen

Ultimo og Good Solutions indgår et teknologipartnerskab, som hjælper produktionsvirksomheder med at optimere deres effektivitet.

Good Solutions udvikler OEE software (Overall Equipment Effectiveness) til overvågning og forbedring af virksomheders rentabilitet og bæredygtighed.

Ultimo er den førende Enterprise Asset Management-leverandør (EAM) i Europa med et stærkt fokus på produktionsvirksomheder. Med partnerskabet integreres EAM og OEE, som kan reducere virksomhedernes omkostninger og optimere deres produktivitet.

RS Production OEE fra Good Solutions monitorerer produktiviteten og fungerer som operatørernes øjne og ører. Ved afvigelser eller maskinfejl oprettes der automatisk arbejdsordrer i Ultimo EAM, som betyder at der hurtigt kan reageres og problemet løses.

Mikael Persson, Good Solutions CEO, forklarer:

Ultimo og Good Solutions indgår partnerskab og integrerer produktion og vedligehold

Mikael Persson, Good Solutions CEO

“Sammen indsamler og opbygger vi produktions- og vedligeholdsdata fra maskiner og operatører. Automatiske triggere baseret på produktionshændelser udløser handlinger i Ultimo EAM, så man kan forudsige og undgå uplanlagt produktionsstop og samtidig sikre, at evt. afhjælpende vedligehold kan udføres effektivt. Kommunikationen mellem produktion og vedligehold bliver automatiseret, hvilket fører til brug af færre ressourcer pr. produceret enhed og dermed reducerede produktionsomkostninger samt en forbedret produktivitet.”

Michael Ries, Direktør, Nordic Channel Partners hos Ultimo, tilføjer:

“Ved at binde Ultimo EAM og RS Production OEE sammen, bygger vi bro mellem drift og vedligehold. Med vores integrerede løsning kan virksomheder minimere gennemløbstider og optimere produktiviteten. Partnerskabet med Good Solutions markerer også et vigtigt skridt i vores strategi om at ekspandere i Norden. Vi ser frem til at udvikle det nordiske marked sammen med Good Solutions og gøre de nordiske virksomheder endnu mere effektive og konkurrencedygtige med vores integrerede løsning.”

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>