Undgå checkin-kø til efterårsferien
Hjem Efter Arbejde Undgå checkin-kø til efterårsferien

Undgå checkin-kø til efterårsferien

Af Redaktionen

Efterårsferien er en af de travleste perioder i Københavns Lufthavn.

Nu på lørdag den 16. oktober bliver ingen undtagelse.

Her efter en uendelig lang nedlukning af landet og udlandet er rejselysten historisk stor blandt danskerne. Alene i Spies sender man over 8500 gæster afsted med Sunclass Airlines, fordelt over 36 afgange. På lørdag afgår hele 8 fly til de kanariske og græske øer. For at lette presset på check-in køerne fredag, lørdag og søndag tilbyder Sunclass Airlines aften-checkin dagen før afrejse.

Hvordan lyder det at møde op i lufthavnen uden bagage, med dit boardingkort i hånden – og stille og roligt slentre udenom check in køen, direkte i security og derefter videre til din gate? Det er nu muligt for alle Spiesgæster der skal rejse med Sunclass Airlines afsted på ferie med afgang fredag, lørdag eller søndag morgen fra København. Her kan en fra familien nemlig møde op i Terminal 2 i Københavns Lufthavn aftenen  afrejse mellem klokken 18-20 og aflevere familiens bagage, eventuelle indrejseformularer, vise coronapas for hele familien og få udleveret boardingkort. På den måde bliver selve afrejsemorgenen endnu mere gnidningsfri. Kommunikationschef for Sunclass Airlines Sofie Folden Lund siger:

”Som noget særligt tilbyder vi her op til de helt store afrejsedage, at vores gæster kan checke bagage ind og hente boardingkort aftenen før afrejse. Det er selvfølgelig mest oplagt, når man bor i Storkøbenhavn. Men vi håber at det kan gøre mange gæsters morgenafrejse endnu mere behagelig – og også lette køen for dem, der måske kommer længere fra og skal checke ind lørdag morgen, hvor der vil være godt med tryk på terminalerne”.

Sofie Folden Lund forsikrer dog, at lige meget om man kommer aftenen før eller på dagen, så vil man fra Spies og Sunclass gøre alt for at sende gæsterne godt og nemt afsted mod sol, sommer og ferietid.

Undgå checkin-kø til efterårsferienFå bagagen byttet med boardingkort derhjemme

Hvis man ikke selv orker at tage i lufthavnen dagen før afrejse for at tjekke ind, tilbyder Spies altid levering af boardingkort og afhentning af familiens bagage i ens hjem i Storkøbenhavn. Det sker gennem firmaet Valizo.dk, der tager ca. 100 kr. pr bagage for denne service, alt efter hvor man bor. Man kan læse mere om den service her

Billund Lufthavn melder også om mulighed for check in aftenen før afgang

I Danmarks næststørste lufthavn, Billund vil der også være travlhed dagene op til uge 42, især fredag og lørdag. Her har man derfor fra lufthavnens side  netop sendt besked ud til alle afrejsende om, at man kan checke ind og aflevere bagage torsdag og fredag aften.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>