Unity køber Ziva Dynamics: Giver virtuelle figurer liv
Hjem KANALPARTNER Unity køber Ziva Dynamics: Giver virtuelle figurer liv i realtid

Unity køber Ziva Dynamics: Giver virtuelle figurer liv i realtid

Af Redaktionen

Danskstartede Unity køber den amerikanske animationsvirksomhed Ziva Dynamics, der er førende inden for fremstilling af virkelighedstro karakterer i realtid.  

Unity har en strategi om at demokratisere adgangen til de bedste, digitale værktøjer, så flere udviklere kan realisere deres ideer og ambitioner.

Unity køber Ziva Dynamics: Giver virtuelle figurer liv

Derfor køber Unity nu softwarevirksomheden Ziva Dynamics for 133 mio. dollars.

ZIVA Dynamics giver virtuelle figurer liv

ZIVA Dynamics har siden grundlæggelsen i 2015 specialiseret sig i komplekse anatomiske simulationer og kunstneriske værktøjer i realtid. Teknologien er banebrydende i sin præcision, når det kommer til at give virtuelle figurer liv – og samtidig er redskaberne skalerbare og let tilgængelige for brugerne, uanset niveau.

“Som mennesker er vi indstillet på at reagere på menneskelige bevægelser, og en del af hjernen er dedikeret til hurtigt at behandle ansigter og udtryksformer. At skabe virtuelle mennesker, der opfylder den kvalitet og dynamik, der er nødvendig for at tilfredsstille vores hjerner, er ekstremt kompliceret – og det mestrer ZIVA Dynamics, som vi nu glæder os til at byde velkommen til Unity-familien,” siger Natasha Tatarchuk, VP of Graphics hos Unity.

VIDEO: Mød Emma – Zivas virtuelle talsperson – som fortæller om det nye partnerskab 

Interesseret i at vide mere om det nye partnerskab og Zivas banebrydende teknologi? Så står Zivas helt egen virtuelle talsperson Emma klar til at fortælle om ambitionerne og samarbejdet lige her.

Emma er drevet af avanceret maskinlæring og kører i realtid i Unity. Hendes model blev trænet med over 30 terabyte unikke 4D-data ved hjælp af en såkaldt ZRT Trainer, hvilket gør hende i stand til at udtrykke over 72.000 trænede former og opnå helt nye ansigtsudtryk.

“Det, vi ser, i de ekstraordinære talenter og værktøjer bag vores seneste opkøb som Weta Digital, SpeedTree, SyncSketch, Pixyz og RestAR, er kerneteknologien til at gøre det nemmere, hurtigere og billigere at få kunstnere og skabere til at realisere deres visioner. Vi ønsker at gøre indholdsskabere til superhelte, og Unity vil levere de værktøjer og tjenester, der gør det muligt,” siger Natasha Tatarchuk.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>