Veeam afslører vinderne af ProPartner Awards 2020 i Danmark og annoncerer nye forbedringer til sit ProPartner-netværk i EMEA

Veeam vil investere flere millioner dollars i sit VAR ProPartner-program i EMEA for at styrke support og kundeværdi for abonnementsbaseret it.

Veeam afslører vinderne af ProPartner Awards 2020 i Danmark og annoncerer nye forbedringer til sit ProPartner-netværk i EMEA

Veeam Software, førende leverandør af backupløsninger og cloud data management, præsenterer vinderne af Veeam Partner Awards 2020, efter deres årlige partner summit, som i år blev afholdt online for hele Norden.

Priserne gives til Veeams mest succesfulde ProPartnere, der belønnes for deres gode resultater og store dedikation. Prisvinderne har udmærket sig ved at levere den bedste support og ekspertise, samt hjulpet deres kunder med at imødekomme de udfordringer, som den digitale transformation og stadigt mere komplekse kundebehov stiller – og som samtidig bruger moderne cloud data management-strategier for at sikre, at kundernes forretningsdata altid er tilgængelige og beskyttede.

Victor Engelbrecht Dohlmann, regionschef i Danmark og Norge for Veeam, siger: “2020 var et år fuld af særlige udfordringer, hvor vi arbejdede tættere sammen end nogensinde før, samtidig med at mange af vores fælles kunder oplevede det fulde potentiale i cloud data management. Jeg er stolt af vores ProPartner-netværk, ambitionsniveauet og den høje kvalitet i alle leverancer, som sikrer kontinuitet for tusinder af virksomheder i Danmark. Vinderne af Veeam Partner Award 2020 repræsenterer vores Power of Pro-motto, når det er bedst, og jeg er glad for at hylde deres præstationer i Danmark.”

Følgende danske Veeam ProPartner it-forhandlere og Service Providere blev tildelt en pris under den virtuelle partnerbegivenhed:

  • Årets vækstpartner – Atea Danmark A/S
  • Årets mest signifikante projekt – GlobalConnect
  • Årets bedste VCSP-partner – Cloud A/S

”Trods de uforudsete omstændigheder forårsaget af pandemien, har Veeam fortsat fokuseret på at levere den teknologi og de tjenester, som vores kunder efterspørger allermest. Det er Veeams opgave at hjælpe vores partnere med at bygge deres forretning på teknologi, der er designet til at hjælpe og forberede kunderne på forandring, ”tilføjer Victor Engelbrecht Dohlmann, regionschef i Danmark og Norge for Veeam og fortsætter:

”Det er også grunden til, at vi fortsatte vores hurtige innovationsarbejde og lykkedes med at lancere 16 større produktopdateringer i 2020, samtidig med at vi opnåede endnu en konkurrencemæssig fordel med overtagelsen af ​​Kasten, markedslederen inden for Kubernetes Backup og Disaster Recovery, som understøtter fremtidssikret it-arkitekturer. Med det nye Veeam Backup & Replication v11 har vi endnu en gang hævet barren, og jeg er overbevist om, at vores partnere fortsat vil drive deres virksomheder i 2021, som ProPartner Awards-vinderne i Danmark i 2020 har gjort, hvilket vi belønner med vores fineste priser for deres loyalitet og bidrag det seneste år.”

Veeams ProPartner-netværk er et globalt økosystem af partnere, der arbejder direkte og indirekte sammen for at opbygge, markedsføre og sælge Veeams tjenester og løsninger. Veeams ProPartnere – VAR (Value-Added Resellers) og VCSP (Veeam Cloud & Service Providers, cloud- og tjenesteudbydere) – har adgang til skræddersyede programmer, værktøjer og ressourcer designet til at gøre det mere rentabelt og skabe vækst i henhold til deres individuelle forretningsmodeller og mål. Få mere information om ProPartner-netværket her.

Annoncering af nye forbedringer af ProPartner-netværket i EMEA

Veeam meddeler samtidig, at de vil forbedre ProPartner-programmet til VAR-partnere i EMEA med en ekstra investering på flere millioner dollars. I tråd med Veeams kanalstrategi for 2021 vil forbedringerne belønne de partnere, der demonstrerer kernekompetencer. Veeam styrker sit fælles netværk for sine VAR-, cloud- og tjenesteudbydere (VCSP’er) samt systemintegratorer, således at alle partnere kan drage nytte af markedets voksende accept af abonnementslicenser og tilbyde løsninger, der øger værdien for kunden.

Veeam, hvis salg foregår 100 procent gennem partnere, betjener alle kunder via sit ProPartner-netværk. Ifølge Veeam repræsenterer overgangen til cloud-arkitekturer, agil OpEx og abonnementsbaseret it et betydeligt forandringspotentiale. Moderne virksomheder har brug for mere end blot hjælp til implementering, idet de også efterspørger strategisk rådgivning, et højere serviceniveau og løbende rådgivning. Med dygtighed, enkelhed og kontinuitet hjælper Veeam sine partnere med at imødekomme kundernes skiftende behov, så de kan accelerere virksomhedens indtægter – alt sammen, så de kan sikre deres kunders fortsatte succes og opfylde deres forretningsmål.

Lige siden introduktionen af de første kompetencer i andet halvår af 2020 har 43 procent af Veeams partnere allerede konverteret deres optjente point til incitamentsrabatter, hvilket forbedrer deres rentabilitet.

”100 procent af vores salg sker via kanalen, og vores partnere er afgørende for accelerationen af ​​anden del af vores rejse ind i hybridskyen. Vi er fast besluttede på løbende at investere i vores partnere og hjælper dem med at udvide egne tilbud, hvilket giver ekstra værdi og rentabilitet for kunderne, siger Daniel Fried, General Manager (GM) og Senior Vice President (SVP), EMEA og Worldwide Channels, Veeam og fortsætter: ”Abonnementsbaseret it bliver normen for kunder, der fokuserer på at maksimere deres afkast gennem digital transformation og minimering af risici gennem mere robust databeskyttelse og cybersikkerhedsforanstaltninger. Vores primære fokus vil altid være på kunden. Kundens beslutninger og investeringer vil i sidste ende altid være baseret på rådgivning fra og dialog med leverandøren. Veeam hjælper partnerne, så de kan tilbyde et højere serviceniveau end blot implementering, og dermed leve op til de accelererende kundebehov. Det sker på en måde, der er kommercielt bæredygtig, og som er med til at opbygge stærkere og mere strategiske relationer.”

Væsentlige forbedringer i Veeam ProPartner-programmet til VAR inkluderer:

Styrkelse af partnernetværket

For at opnå det strategiske mål om at styrke sit netværk af top-partnere udvider Veeam fordelene for VAR, VCSP og systemintegratorer i sine ProPartner-programmer. De kommer til at inkludere yderligere foranstaltninger, der er designet til at hjælpe Gold- og Platinum-partnere med at øge deres margen gennem salg af Veeams produkter og tjenester, samt skabe stærkere incitament for nye forretningsmuligheder ved at belønne præstation og loyalitet.

Optimering af abonnementsbaseret licensering

Kunder går i stigende grad efter at bruge it-tjenester via abonnementsbaseret licensering og OpEx-prismodeller. De betaler for tjenester, som de bruger, i stedet for at betale forud på CapEx-basis. Veeam supporterer sine partnere ved at gøre det muligt for dem at skabe højere margener, når de sælger abonnementsbaserede tjenester.

VAR- og VCSP-partnerskab

Veeam yder ekstra support til VAR’er, der ønsker at bruge en hybrid videresalgsmodel og samarbejder med VCSP’er, ved at tilføje nogle VCSP-cloudtjenester til deres portefølje for bedre at imødekomme kundernes cloudtjenesteanmodninger og skabe en ekstra indtægtskilde.

Belønninger, loyalitet og præstation

Veeam har introduceret to nye kompetencer til sit ProPartner-program til VAR’er: Belønning af de partnere, der bruger værktøjer fra Veeams Marketing Center, og af dem, der kører tilbud på udvalgte produkter inden for Veeams strategiske portefølje.

Veeam investerer også i sine VAR’er og distributører gennem en Management by Objectives (MBO), som belønner de mest effektive partnere baseret på en række præstationsrelaterede målinger. Og introducerer desuden en opdeling af forretningspartnere, der gennem et program kan optjene point og dermed blive belønnet for aktiviteter relateret til udvikling af ny forretning .

Det nye program er primært bygget med slutkundernes behov in mente og vil give partnere værktøjer til at imødekomme de voksende kundekrav omkring digital transformation, databeskyttelse og cybersikkerhed. Derudover vil Veeam tilbyde yderligere fordele og hjælp til partnere samt belønne sine bedst præsterende VAR’er og distributører.