Veeam fortsætter sin vækst i 2020 og indtager flere markedsandele

Veeam, førende leverandør af backupløsninger og Cloud Data Management, annoncerer i dag en stigning på 21 procent year-over-year (YoY) for første kvartal i 2020.

Veeam fortsætter sin vækst i 2020 og indtager flere markedsandele 1Med over 357.000 kunder oplever Veeam stor succes med markedets modtagelse af deres unikke licenstilbud – herunder Veeam Universal License (VUL) – hvor Veeam rapporterer hele 97 procent stigning af bookinger YoY. Derudover oplever Veeam, ifølge den seneste halvårlige IDC Software Tracker for Data Replication & Protection for andet halvår af 2019[i], den hurtigste omsætningsvækst – både sekventielt (9,8 procent) og YoY (20,5 procent) i andet halvår af 2019 – blandt de fem største leverandører og i forhold til det samlede markedsgennemsnit.

”Veeam har historisk set været førende på markedet gennem innovation og brugervenlighed, og vi cementerer det lederskab 2020 med den største og mest succesrige udgivelse i virksomhedens levetid (Veeam Available Suite™ v10), yderligere nye produktlanceringer, virksomhedsvækst og vækst i ansættelser,” siger Bill Largent, administrerende direktør (CEO) i Veeam. ”Denne tid har været usædvanlig, for at sige det mildt, for os alle. Vi er nødt til at drive forretning på en anden måde og sikre, at Veeam-økosystemet – medarbejdere, partnere og kunder – forbliver i sikkerhed i denne periode. Jeg er meget stolt af vores 4.300 ansatte, da vi har formået at fortsætte med at vokse i løbet af denne udfordrende tid, mens vi yder kundesupport af høj kvalitet. Det bekræfter ikke kun behovet for forretningskontinuitet og databeskyttelse, men viser også en stærk efterspørgsel på Veeams markedsførende løsninger.”

Det var afgørende for det succesfulde første kvartal, at Veeam lancerede branchens mest robuste løsning til komplet datastyring og beskyttelse til hybride cloudmiljøer: Veeam Availability Suite v10. Med mere end 150 nye funktioner og forbedringer – inklusive moderne NAS-support, Multi-VM Instant Recovery og øget ransomware-beskyttelse – har de unikke downloads af v10 allerede overskredet 175.000 kun to måneder efter lanceringen.

“Udover v10 vil Veeam Backup til Amazon Web Services (AWS), Veeam Backup til Microsoft Azure og Veeam Backup til Microsoft Office 365 fortsætte med at understøtte vores vækst,” siger Danny Allan, Chief Technology Officer (CTO) og Senior Vice President (SVP) for produktstrategi i Veeam. ”Jeg kunne ikke være mere begejstret for vores nuværende position, og jeg har tillid til, at vi fortsat vil vinde markedsandele og styrke vores virksomheds position med yderligere produktlanceringer. Vores nylige anerkendelse fra topindustrianalytikere driver yderligere dette markedsledende momentum inden for Cloud Data Management.

“Datareplikering og -beskyttelsesmarkedet forbliver fremover meget dynamisk, og væksten bliver drevet af hybride cloud-implementeringer og mere komplekse databehandlinger. Ved at understøtte AWS og Microsoft Office 365 backup/recovery leverer Veeam fortsat bemærkelsesværdig vækst inden for disse centrale områder,” siger Phil Goodwin, ResearchDirector hos IDC. “Veeam har sat strøm til sin vækst ved at bevæge sig agilt ind i nye markedssegmenter og har gode muligheder for at fortsætte dette i 2020.”

Kundecitater

”Vi glæder os virkelig til v10, fordi det vil forbedre det, der allerede findes. Den vigtigste nye funktion er, at det bliver lettere at tage backup af NAS-filsystemer. Det er noget, vi i øjeblikket kører i work-around-tilstand, fordi vi sikkerhedskopierer vores NAS VM’er direkte.” – Pascal Garcia, Head of Infrastructure Systems, Toulouse Satellite Operations Center, Airbus Defense and Space 

”Nogle af de vigtigste data, der bliver opfanget på GNC, er målinger af vores kampagner og kundeloyalitet. Denne vigtige dataindsamling er understøttet og sikkerhedskopieret af Veeams ydelser. Fyrre procent af vores stigende salg afhænger af kundeloyalitetsprogramdata beskyttet af Veeam. Før vi begyndte vores samarbejde med Veeam, foretog vi en omfattende ROI. Afkastet på investeringen over tre år var tæt på seks cifre, hvilket bestyrkede os i, at Veeam er den bedste langsigtede partner for GNC. ” – Scott Saeger, CTO, GNC

”Veeams Cloud Data Management spiller en afgørende rolle i TechnipFMC som en eksemplarisk IT-operatør og beskytter vores data og IT-infrastruktur. Resultatet er væsentligt reducerede omkostninger og ROBO-funktionens fordelagtige muligheder. Veeams tekniske team omformede og forenklede supportmodellerne for vores forretning, hvilket gør den afgørende differentiering mulig for vores kundestrategi. ” – Graham Crisp, VP IT Operations og Service Delivery IDS, TechnipFMC

”Med Veeam er det ikke kun deres løsninger, men også deres support, der kan øge kundetilfredshed – du får 24/7 support, og Veeam står klar, når det er nødvendigt. Hvis vi skulle bedømme Veeams regionale support, ville det på stort set alle område få fem stjerner. Vi ser frem til endnu flere succeshistorier i samarbejde med Veeams team i fremtiden. ” – Ayman Mansour, IT-infrastrukturafdelingsleder, Issam Khairy Kabbani Group Companies