Veeam har offentliggjort endnu et kvartal med tocifret vækst
Hjem sikkerhed Veeam har offentliggjort endnu et kvartal med tocifret vækst

Veeam har offentliggjort endnu et kvartal med tocifret vækst

Af Redaktionen

Øget interesse for cloud-storage og moderne databeskyttelse skaber tocifret vækst hos Veeam.

Det er 15. kvartal i træk, at Veeam oplever tocifret vækst.

Veeam har i Q3 2021 oplevet en vækst på imponerende 28 procent sammenlignet med Q3 2020. Det flotte resultat skyldes de mere end 20 nye produktlanceringer og store opdateringer, Veeam har lanceret i 2021.

Væksten er desuden drevet af, at et stigende antal virksomheder flytter data til cloud-services, hvilket øger behovet for at kunne sikre deres data med sikkerhedskopierings-, gendannelses- og datastyringsløsninger, der leverer moderne databeskyttelse.

I den seneste recent IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 1H’21, er Veeam den førende forhandler af databeskyttelse og gendannelse i EMEA.

Veeam har offentliggjort endnu et kvartal med tocifret vækst“Markedet for beskyttelse og gendannelse af data oplever en gennemsnitlig årlig vækst på 2,9 procent. I den sammenhæng er vores 15. kvartal med tocifret vækst et bevis på, at Veeams løsninger fortsat indfrier og overgår kundernes forventninger, ved at hjælpe virksomheder i hele verden med at når deres mål og samtidig beskytte dem mod det stigende antal ransomware angreb,” siger said William H. Largent, Chief Executive Officer (CEO) og Chairman of the Board hos Veeam.

Q3 2021 highlights

  • Mere end 300.000 har downloadet Veeam Backup & Replication™ v11 siden lanceringen i Q1 2021.
  • Veeam cloud-native databeskyttelse havde en vækst på 350 procent i Q3 2021 sammenlignet med samme periode 2020.
  • Veeam Backup for Microsoft Office 365 har oplevet en vækst på 73 procent i Q3 2021 sammenlignet med samme periode 2020.
  • Den seneste opgørelse fra IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 1H’21 viser, at Veeam har den største vækst i omsætning af de fem førende udbydere. Veeam vækst er mere end dobbelt så høj, som den nærmeste konkurrent.
  • Veeam er den førende udbyder af sikkerhedskopierings- og gendannelsesløsninger i EMEA og nummer to på globalt plan.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>