Veeam hjælper Loomis med at samle 28 datacentre

”Back-up er vigtigt, men hurtig gendannelse er endnu vigtigere”  

Veeam hjælper Loomis med at samle 28 datacentre 1
Veeam hjælper Loomis med at samle 28 datacentre

Veeam Software, førende leverandør af backup-løsninger og cloud data management inden for sikkerhedsløsninger, annoncerer, at Loomis, en af ​​verdens førende kontanthåndterings- og digitale betalingsvirksomheder, har valgt Veeam Backup & Replication og Veeam Backup til Microsoft Office 365 for at beskytte sin hurtigt voksende private cloud-infrastruktur, der anvendes af flere kunder. Veeam gendanner kritiske it-systemer på få minutter og understøtter overholdelse af lovgivningen om værdipapirlove fra for eksempel Den Europæiske Værdipapir- og Markedstilsynsmyndighed (ESMA).

Forretningen boomer for Loomis, der udvider sin tilstedeværelse i hele værdikæden, hvilket gør Loomis til en omfattende udbyder af alle former for betalingsløsninger. For at imødekomme de behov, Loomis oplever som en hurtigt voksende virksomhed, centraliserer de deres it, for at gøre den mere sikker, fleksibel og effektiv. Virksomheden understøtter 28 europæiske datacentre, der administreres af lokale it-teams i to globale datacentre i Stockholm, hvor hovedkontoret også er placeret.

“Vores udfordring var at finde en sikkerhedsbackupløsning, der tilbyder en passende skalerbarhed, ydeevne og cloudportabilitet,” siger Daniel Sparrman, Group CTO hos Loomis.

”De enkelte datacentre havde deres egen løsning, men ingen af ​​dem opfyldte vores krav. Vi vurderede også nogle alternativer, men kun Veeam havde det, der skulle til for at beskytte vores nye banebrydende, softwarebaserede datacentre,” forklarer han.

Udover at håndtere databeskyttelse understøtter Veeam også sammenlægningen af de 28 datacentre ved at kopiere virtuelle workloads til de nye datacentre. Når sammenlægningen er afsluttet, sikkerhedskopierer Veeam cirka 2.000 virtuelle VMware vSphere-maskiner (VM) til Dell Unity.

“Backup er meget vigtigt, men gendannelse er endnu vigtigere i vores branche,” siger Daniel Sparrman.

”En af vores konkurrenter havde et driftsstop på fire dage, og de mistede omkring 20 procent af deres kunder. Vi vil gerne sikre os mod at ende i sådan en situation,” siger han.

Veeam hjælper Loomis med at undgå nedetid ved at tilbyde hurtige gendannelsesfunktioner, der ikke var at finde i ældre løsninger som SureBackup (verificerer backup), Instant VM Recovery (gendanner inden for få minutter) og Veeam Explorer til Microsoft SQL Server (gendanner særskilte funktioner i SQL, som understøtter de fleste it-systemer).

“Vi er så imponeret over Veeam Backup & Replication, at vi også implementerer Veeam Backup til Microsoft Office 365,” forklarer Jean-Michel Blanc, Group Head of IT Infrastructure hos Loomis.

“Vi ønsker ikke at miste tilgang og kontrol over historiske data, når vi overgår til Office 365, og vi vil have fleksibiliteten til at gendanne indbakker lokalt fra Microsofts clouds,” siger han.

Veeam eliminerer risikoen for at miste total adgang og kontrol over Office 365, hvilket hjælper Loomis med at overholde regler og krav fra fx ESMA. Veeam Explorer til Microsoft Exchange tilbyder avancerede søgefunktioner og fleksible gendannelsesmuligheder til udførelse af eDiscovery af Office 365-arkiver.

“Vi er et børsnoteret selskab, så vi følger værdipapirloven i de lande, vi opererer i,” forklarer Jean-Michel Blanc og fortsætter:

“Hvis vi har brug for at få adgang til e-mails, der indeholder information om en virksomhed, vi handler med, hjælper Veeam os med at finde og gendanne disse hurtigt.”

Jean-Michel Blanc fortæller, at en anden fordel ved at bruge Veeam er den tekniske support, der er tilgængelig døgnet rundt, året rundt.

”Veeam er meget kundeorienteret og altid villig til at hjælpe os med at løse problemer og gentænke nye processer,” forklarer Jean-Michel Blanc.

”For eksempel er vores it-infrastruktur i øjeblikket i en privat sky, men vi flytter den måske til en hybridsky i fremtiden. Det bliver muligt med Veeams cloudsammenlægning, og hvis der opstår spørgsmål undervejs, står det tekniske team klar til at hjælpe os,” siger han.