Veeam køber Kasten for at styrke beskyttelsen af Kubernetes-baserede workloads on-premise og på tværs af multicloud-miljøer

Veeam og Kastens datastyrings-platform vil fremskynde udrulningen af containerbaserede applikationer.

Veeam køber Kasten for at styrke beskyttelsen af Kubernetes-baserede workloads on-premise og på tværs af multicloud-miljøer 1Veeam Software, førende leverandør af backupløsninger og cloud data management, meddeler i dag, at de har købt Kasten, markedsleder for Kubernetes backup og disaster recovery for en kontant- og aktietransaktion, der svarer til 150 mio. USD. I en undersøgelse fra 451 Research, der er en del af S&P Global Market Intelligence, svarer tre fjerdedele af de adspurgte organisationer, at de enten bruger eller planlægger at bruge Kubernetes inden for de næste to år. Ifølge Veeam har dette skifte afgørende betydning for mulighederne for databeskyttelse i fremtiden, og overtagelsen af Kasten styrker Veeams engagement i kundernes forretningsudvikling til fremtidens it-arkitektur. Med overtagelsen integrerer Veeam Kasten i sin markedsførende cloud data management-platform til fremtidens databeskyttelse og forenkler radikalt data management for virksomheder.

Veeam køber Kasten for at styrke beskyttelsen af Kubernetes-baserede workloads on-premise og på tværs af multicloud-miljøer 2”Containere i mikroservicearkitekturer er grundlæggende for mange nye cloud-native applikationer. Beskyttelse og gendannelse af containermiljøer stiller meget forskellige krav til den virtuelle infrastruktur. Veeam-Kasten-kombinationen kan give virksomheder mulighed for at beskytte og gendanne Kubernetes-baserede cloud-native containerapplikationer sammen med virtuelle og fysiske arbejdsbelastninger fra en enkelt cloud-datastyringsramme. Da begge leverandører er en del af Insight Partners-porteføljen, og da Veeam allerede samarbejder med Kasten for at muliggøre applikationscentreret databeskyttelsesfunktioner for containere, udgør denne erhvervelse det naturlige næste skridt for Veeam. Med Kasten som en del af Veeam placerer virksomheden sig i en god position for at imødekomme de fleste databeskyttelses- og gendannelsesbehov i miljøer med flere skyer,” siger Phil Goodwin, forskningsdirektør, IDC.