Veeam lancerer backupløsning til Microsoft Azure

Ny backup- og gendannelsesløsning fra Veeam kan integreres med Azures funktionalitet.

Veeam lancerer backupløsning til Microsoft Azure 1Den nye løsning skal hjælpe organisationer med at flytte flere applikationer og data til Azure, eliminere tab af cloud-data og styrke kontrollen med omkostninger og sikkerhed.

Veeam Software, den førende leverandør af backupløsninger og Cloud Data Management, annoncerer i dag, at den nye Veeam Backup til Microsoft Azure, en forretningsklar cloud-backup- og gendannelsesløsning, er tilgængelig på markedet. Løsningen gør det muligt for kunder og tjenesteudbydere at flytte flere applikationer og data til Azure og omkostningseffektivt, sikkert og let beskytte cloud-applikationer og data i Azure. Derudover muliggør Veeams flytbare backupformat komplet Cloud Mobility – inklusive sikkerhedskopiering, gendannelse og migrering – i et multi-cloud-miljø.

Offentlige cloud-løsninger som Infrastructure-as-a-Service (IaaS), som eksempelvis Microsoft Azure, der anvendes til opsætning af it-infrastruktur, vokser fortsat hurtigt. Selv med offentlig Cloud-IaaS, hvor selve driften af ​​infrastrukturen garanteres af tjenesteudbyderen, er kunden stadig ansvarlig ikke kun for deres egne data, men også for at beskytte disse data mod trusler som ransomware, utilsigtet sletning, datakorruption eller ondsindede brugere – på samme måde, som kunden selv er ansvarlig for at beskytte egne lokale data. Med den nye Veeam Backup til Microsoft Azure udvider Veeam sin brede understøttelse med en omfattende, forretningsklar løsning til udvidet backup- og gendannelseskontrol af Azure-apps og data, der hostes på VM’er fra Azure.

”Alle organisationer oplever tab af cloud-data,” siger Danny Allan, CTO i Veeam. ”Uanset om det skyldes fejl, utilsigtet sletning, sikkerhedstrusler som ransomware og malware eller retention gaps, så er kunderne selv ansvarlige for at beskytte deres data uanset placering – on-premises eller i skyen. Vores løsninger eliminerer de udfordringer og kompleksiteter, som it-professionelle står over for ved at forbedre pålideligheden, reducere omkostningerne og forkorte gendannelsestiden. Den nye Veeam Backup til Microsoft Azure giver kunderne større kontrol over omkostninger og besparelser, mens løsningen også gør det muligt for dem at tage kontrol over deres cloud-data ved at beskytte og styre Azure sammen med deres virtuelle, fysiske og cloud-baserede apps og data.”

Den nye Veeam Backup til Microsoft Azure styrker organisationers tillid til at flytte flere applikationer og data til skyen, da den samme Veeam-platform, som de allerede bruger og har tillid til i deres lokale miljø, nu problemfrit kan udvides til Azure. Fordelene inkluderer:

  • Tæt integration med Azure for at beskytte data på få minutter med plug-and-play-installation gennem Azure Marketplace, integreret snapshot-automatisering for hyppigere gendannelsespunkter, sikkerhedskopiering til Azure Blob-opbevaring og hurtig genopretning på system- og fil-niveau.
  • Cloud mobilitet i et multi-cloud-miljø, aktiveret af Veeams unikke flytbare backupformat, der leverer backup, gendannelse og migrering på tværs af virtuelle, fysiske og cloud-baserede miljøer.
  • Lavere TCO for cloud-løsninger med en – for branchen – første omkostningsberegner for backupløsninger. Værktøjet giver mulighed for at optimere politikker for at undgå for høje eller uventede afgifter og langvarig fastholdelse i omkostningseffektiv Azure Blob-opbevaring.
  • Isolerer backup-data fra produktionen for at øge sikkerheden med backup på tværs af abonnement og region samt multifaktorgodkendelse som et ekstra forsvarslag mod cyberangreb.

Pris og tilgængelighed

Den nye Veeam Backup til Microsoft Azure fås i både en gratis og betalt udgave, som begge let kan installeres via Azure Marketplace. Den gratis udgave muliggør sikkerhedskopiering af op til ti Azure VM’er uden begrænsninger på gendannelser. Den betalte udgave kan licenseres ved hjælp af Veeam Universal License (VUL) og indeholder integration med Veeam Backup & Replication til en fleksibel Cloud Data Management-løsning fra en enkelt platform.

Udtalelser

”Veeam Backup til Microsoft Azure styrker virksomheders mulighed for let at gendanne data i løbet af få minutter i ethvert scenarie, hvor cloud-data går tabt. Veeam BaaS-udbydere vil være i stand til at opbygge administration på tværs af kunder i deres Azure-baserede backup-tilbud takket være integration med Azure Lighthouse, hvilket hjælper kunder med at reducere omkostningerne og accelererer deres rejse til skyen.” – Tad Brockway, koncerndirektør for Azure, Storage, Media and Edge, Microsoft Corp.

”For at opretholde lave omkostninger og undgå vendor lock-in fortsætter virksomhederne med at diversificere deres infrastrukturer. De skal kunne stole på deres backup-leverandører, uanset hvor deres data bor. Med frigivelsen af ​Veeam Backup til Microsoft Azure fortsætter Veeam sit engagement i at understøtte dynamiske infrastrukturer og kunders foranderlige behov.” – Christophe Bertrand, senioranalytiker hos ESG

”Som managed service provider stoler vores kunder på, at Brainlink kan hjælpe med at øge deres produktivitet og effektivitet, samtidigt med vi fejlfrit beskytter og sikrer deres data. Veeams brede support og integrationer med Microsoft Azure leverer en enestående kombination, der gør det muligt for os at efterleve vores strategi med overkommelige priser og enormt hurtig backup og gendannelse til Azure. Vi er glade for, at Veeam udvider denne support yderligere med Veeam Backup til Microsoft Azure, hvilket gør det muligt for os at udvide vores portefølje til native beskyttelse af VM’er, der kører på Azure, mens vi fortsat leverer den sikkerhed og omkostningseffektivitet, som vores kunder forventer.” – Raj Goel, CTO, Brainlink International, Inc.