Veeam lancerer ny backup der styrker sikkerheden

Nye opdateringer fra Veeam styrker Veeams AWS-backup og gendannelsesstrategi med ny support til Amazon RDS, Amazon EKS og Kubernetes med Kasten K10.

Veeam lancerer ny backup der styrker sikkerheden 1Veeam Software, førende leverandør af backup-løsninger og cloud data management, annoncerede i dag, at den nye Veeam Backup til AWS v3 nu er fuldt tilgængelig. Det er en automatisk og indbygget backup- og katastrofegenoprettelsesløsning udviklet til Amazon Web Services (AWS). Den nye backup er designet til let at give yderligere beskyttelse og flere styringsmuligheder til Amazon Elastic Cloud Compute (Amazon EC2) og Amazon Relational Database Service (Amazon RDS). Veeam Backup til AWS v3 er designet pålideligt, omkostningseffektivt og sikkert og minimerer risikoen for datatab på AWS drastisk. Det nye support- og featuresystem er tilgængeligt i to forskellige pakker, der giver organisationer og virksomheder mulighed for at vælge den databeskyttelsesløsning, der passer bedst til dem:

  • Veeam Backup til AWS, en uafhængig AWS backup- og gendannelsesløsning til at beskytte data på AWS
  • Veeam Backup & Replication, der forener AWS-sikkerhedskopiering og gendannelse med andre cloud, virtuelle eller fysiske data og med ubegrænset dataudveksling til, fra og på tværs af clouds

“Vi er glade for at kunne tilbyde Amazon RDS-support i denne seneste version af Veeam Backup til AWS,” siger Danny Allan, chief technology officer og senior vice president of product strategy hos Veeam.

”Med over 1 million* aktive AWS-brugere er det ikke overraskende, at denne support har været den mest efterspurgte feature blandt vores kunder og samarbejdspartnere. Der er ikke kun en fantastisk markedsmulighed, men det er også det helt rigtige tidspunkt for os at gå forrest og imødekomme kundernes behov. Vores nylige opkøb af Kasten styrker vores forpligtelse over for kunderne til at understøtte deres forretningstransformation samt fremtidssikre deres it-arkitektur. Veeams evne til nu også at beskytte og mobilisere Kubemetes arbejdsmængde i AWS via Kasten K10-datastyringsplatform differentierer os på det her område,” forklarer Danny Allan.

Veeam Backup til AWS v3 indeholder AWS-backup og gendannelse af Amazon RDS-databaser med den pålidelighed, omkostningseffektivitet og de sikkerhedsfordele, som kunderne forventer af Veeams løsninger. Med fleksible licenser kan brugere automatisk sikkerhedskopiere Amazon RDS samt planlægningen af disse, og dermed undgå datatab ved hjælp af hurtige gendannelsesmuligheder, der kan genskabe hele databaser på nøjagtige tidspunkter og på få sekunder. Nye funktioner er blandt andre:

  • Support af backup og gendannelse af Amazon Virtual Private Cloud (Amazon VPC)-indstillinger. Også på tværs af AWS-konti og -regioner. Hjælp til fejlfinding, katastrofegendannelse og dev-/testformål
  • Rollebaseret adgangskontrol til at uddelegere roller og få adgang til backup- og gendannelsesoperationer, strømlining af operationel effektivitet samtidig med, at databeskyttelse overholder sikkerheds- og compliance-bestemmelser
  • Support til AWS Outposts, der gør det muligt for organisationer at bruge den samme Veeam-drevne AWS-native backup og gendannelse, som de bruger til lokale AWS Outposts-implementeringer

Veeam backup til AWS fås i tre udgaver: En gratis, selvstændig backup-løsning (begrænset til 10 AWS-forekomster, med ubegrænsede muligheder for gendannelse), en betalt selvstændig cloud backup-løsning, (prisen starter ved 40,- USD per AWS-forekomst pr. år med mulighed for at måle og betale for det, man bruger) eller som en del af Veeam Backup & Replication for at få en fuldstændig hybrid og multi-cloud-strategi med ubegrænsede dataudvekslingsindstillinger.

Læs mere her.

Yderligere citater

”Evnen til hurtigt at reagere på kundernes behov er altafgørende i en konstant omskiftelig tid. Ved at levere support til cloud-native backup og gendannelse af Amazon RDS-databaser, support til AWS Outposts og give mulighed for at beskytte Kubernetes-arbejdsbelastninger i AWS, har Veeam vist, at de kan levere lige så hurtigt som en cloud reagerer og kan adressere dynamiske kundebehov,” Sabina Joseph, director, Americas ISV’er, hos Amazon Web Services, Inc.

“Kunder benytter sig af et stigende antal cloudbaserede apps og infrastrukturer, der skaber forretningskritisk data. Resultatet er, at multi-cloud datastyring og -beskyttelse er blevet strategisk, især i betragtning af øgede cybertrusler og strenge krav til compliance. Kunder kæmper for at opnå gennemsigtighed og kontrol over data på tværs af multi-cloud-miljøer – og med at levere hurtige gendannelser. Ved at tilføje backup og gendannelse af Amazon RDS-databaser og integrere AWS-data, der skal beskyttes sammen med on premise- og cloudkilder, anerkender Veeam, at dette er kritisk og skal løses,” siger Krista Macomber, senioranalytiker hos Evaluator Group.

“Sopra Steria-driftsteamet ville realisere den agilitet og omkostningseffektivitet, som Kubernetes giver, mens vi samtidig skulle varetage et stort antal projekter. Kasten K10-platformen giver os en enkel og skalerbar løsning, der leverer de bedste datastyringsfunktioner til vores AWS-arbejdsbelastninger og Red Hat OpenShift-klynger. Endnu bedre er det, at vi kunne implementere det i løbet af få minutter – helt uden udviklere, oplæring eller professionel hjælp. Det er utrolig nemt at bruge, og det fungerer bare,” Thierry Luc, CTO hos Sopra Steria.

“Voxelcare stoler på, at Veeam ikke kun beskytter de datamængder, vi har i vores datacentre på matriklen, men også vores data på AWS. Veeam-løsninger har altid været meget fleksible og pålidelige og utroligt nemme at anvende. Vi fik en ’sneak-peak’ på Veeam Backup til AWS v3 og er glade for at kunne bruge den til også at beskytte vores Amazon RDS-data,” Juan Sevila, udviklingschef hos Voxelcare.